Walra Soft Cotton Baddoek 60 x 110 cm 550 gram Navy

Specificaties:

  • Merk: Walra
  • Model: Baddoek
  • Kwaliteit: 550 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 60 x 110 cm
  • Kleur: Navy
€ 10,95

Walra Baddoek 60 x 110 cm 550 gram Stone Grey

Deze Navy baddoek van Walra heeft een afmeting van 60 x 110 cm en is daarmee de grootste badhanddoek uit de collectie baddoeken. Deze baddoek in de kleur Navy is gemaakt van 100% katoen en is een 550 grams doek.  Deze kwaliteit zorgt ervoor dat deze baddoek erg zacht en fijn is en uitermate geschikt is voor het drogen van handen of na het douchen. Naast deze Navy gekleurde baddoek in de afmeting van 60 x 110 heeft Walra een hele uitgebreide collectie in 550 grams badgoed, waaronder: washandjes, gastendoekjes en badlakens.

Bestel nu snel uw baddoek tegen deze scherpe aanbiedingsprijs!

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.