Roze handdoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Roze Handdoeken

Is de kleur roze helemaal uw ding? Bij Textieltopper heeft u keuze uit meer dan 45 verschillende roze handdoeken. Al vanaf €1,19 vindt u de perfecte handdoeken roze die aan uw eisen voldoen. De roze handdoeken van Textieltopper zijn de perfecte aanvulling voor uw badtextiel en geven uw badkamer een luxe uitstraling. De handdoeken zijn verkrijgbaar als singlepack of in verpakkingen met 3, 4, 5, of 6 stuks.

Onze merken

Het ruime assortiment van Textieltopper bevat roze handdoeken van de volgende merken:

  • Walra
  • Clarysse
  • The One Toweling

Al deze merken bieden roze handdoeken van 100% katoen, waardoor de handdoeken van zeer hoge kwaliteit zijn. Het is een genot om deze handdoeken elke dag te gebruiken. Daarnaast zijn de roze handdoeken in verschillende formaten, dessins en tinten roze beschikbaar, zodat er altijd een handdoek is die aan uw eisen voldoet. U heeft keuze uit roze handdoeken van zowel 400, 450, 500, 550 als 600 gram katoen per vierkante meter. Hoe meer katoen per vierkante meter er gebruikt is, hoe beter de kwaliteit van de handdoek. Genoeg keuze om een handdoek te vinden die bij uw gebruik past.

De roze handdoeken zijn ook goed te combineren met een van de vele andere kleuren handdoeken die wij in ons assortiment hebben. Kijk vooral ook eens naar de witte handdoeken, grijze handdoeken en beige handdoeken en maak een mooie combinatie om de inrichting van uw badkamer helemaal compleet te maken!

Vragen over roze handdoeken?

Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van roze handdoeken, de aanschaf van een ander product uit ons assortiment, of heeft u een vraag over een van onze A-merken? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt contact opnemen door uw vraag over handdoeken roze te mailen naar info@textieltopper.eu of een bericht achter te laten in onze live chat. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 085-0493350

Bestel vandaag nog uw roze handdoeken en geniet van het comfort dat onze merken u te bieden hebben!