Walra washandjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Walra washandjes

Walra washandjes kunnen altijd van pas komen bij u in de badkamer. Bij het opstaan kan het natuurlijk erg fijn om uzelf even op te frissen door een washandje over uw gezicht te halen. Hierdoor kunt u dankzij de Walra washandjes de dag een stukje frisser beginnen en voelt u uzelf wat meer wakker, waardoor u de dag wat lekkerder kunt beginnen. Tevens is het mogelijk om de Walra washandjes in een voordeelpakket te kopen. Dit heeft twee grote voordelen, namelijk dat u in verhouding goedkoper uit bent per Walra washandje en dat u niet zo snel zonder washandjes Walra komt te zitten, aangezien u nu meerdere Walra washandjes in huis heeft.

Natuurlijk is het bij Walra washandjes ook belangrijk dat de kwaliteit goed is, maar daar hoeft u bij Walra niet bang voor te zijn. Het bedrijf staat al sinds 1873 bekend om hun goede kwaliteit badtextiel. De washandjes zijn dan ook van uitermate goede kwaliteit en hebben mooie, rustige tinten waardoor de washandjes Walra een aanvulling zijn op ieder interieur.

Andere merken washandjes

Natuurlijk verkopen wij in ons assortiment niet alleen Walra washandjes, maar ook verschillende andere merken. Zo kunt u in ons assortiment The One washandjes en Clarysse washandjes vinden. Ook van deze merken hebben wij, net als bij de Walra washandjes, verschillende kleuren en is het ook bij deze merken mogelijk om voordeelpakketten te bestellen.

Meer informatie nodig over Walra washandjes?

Mocht u nog vragen hebben over de Walra washandjes, dan willen wij u daar natuurlijk graag mee helpen. U kunt hiervoor elke weekdag van 9 tot 5 contact opnemen via onze klantenservice. Dit is mogelijk via 085 - 049 33 50 of via info@textieltopper.eu. Tevens is het mogelijk om met Sofie te chatten, via de chatfunctie die u rechts onderaan op de pagina kunt vinden!