Handdoeken 50 x 100

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

126 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

126 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Handdoek 50x100

Bent u op zoek naar een handdoek 50x100 centimeter? Textieltopper kan u daar bij helpen. Door onze samenwerking met meerdere grote merken hebben wij een ruim assortiment aan handdoeken die wij u kunnen aanbieden. Deze variëren van diverse kleuren van rood tot blauw en van geel tot roze. Zo goed als alle kleuren die je maar kan bedenken, hebben wij in ons badhanddoeken 50x100 assortiment. Ook verkopen wij verschillende merken in ons assortiment, namelijk:

Walra handdoek 50 x 100

Walra biedt hoogwaardige kwaliteit bed- en badtextiel aan. De producten worden gekenmerkt door hun bereikbaarheid, betrouwbaarheid, eenvoudigheid en hun doordachtheid. De badhanddoeken 50x100 passen zowat in elk interieur en hebben rustige, natuurlijke tinten. Door de goede kwaliteit zijn de Walra handdoeken een aanvulling op elk interieur. Bekijk dus goed welke kleur het beste bij uw interieur past en geniet van de mooie kleuren die de handdoeken 50x100 hebben.

Clarysse handdoek 50x100

Clarysse is een weverij in België. Ze staan bekend om hun handdoek 50x100 die ze duurzaam creëren. Hun belangrijkste waarden zijn dan ook duurzaamheid, fairtrade en cradle-to-cradle. Ze produceren de meest duurzame handdoeken van Europa, maar produceren tevens ook kwalitatief erg goede handdoeken. Zo ook de handdoek 50x100. Het bedrijf produceert overigens niet alleen duurzaam, maar werkt ook zo duurzaam mogelijk. Zo filteren ze 90% van hun afvalwater en verwarmen ze de kantoren met de energie die hun eigen weverij genereert.

The One Towelling handdoek 50 x 100

Ook The One Towelling is een van de merken die de handdoek 50x100 aanbiedt in ons assortiment. Zij werken met het fijnste en beste katoen en vanaf het sorteren van het katoen tot de uiteindelijke confectie wordt maximale aandacht besteed aan alle productiefasen. Hierdoor komt het meest hoogwaardige eindproduct uit de productie. Zo geldt dit natuurlijk ook bij de handdoek 50 x 100.

Voordeelpakketten handdoek 50x100

Bent u op zoek naar meerdere handdoeken? Dan kunt u bij ons ook voordeelpakketten aanschaffen. Door deze aan te schaffen bent u in verhouding goedkoper uit en heeft u meteen meerdere handdoeken in huis, waardoor u nooit zonder handdoeken hoeft komen te zitten.