By Walra

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

By Walra

Nieuw badtextiel nodig? Bestel dan nu een By Walravoordeelpakket vanaf € 9,95. By Walra voordeelpakketten hebben verschillende aantallen, maar By Walra producten zijn ook los te koop.

Wij bieden nu verschillende By Walra voordeelpakketten aan op TextielTopper.eu. Deze voordeelpakketten van By Walra worden aangeboden in aantallen van vier, zes of acht voor al uw wensen. By Walra bied voordeelpakketten aan voor douchelakens, badhanddoeken en gastendoekjes. Deze zijn natuurlijk niet alleen als voordeelpakketten te verkrijgen, maar ook gewoon los. De douchelakens van By Walra zijn perfect om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of het zwembad, maar zijn net als de ‘reguliere’ badhanddoeken van By Walra ook fijn voor in de badkamer. De gastendoekjes van By Walra spreken voor zichzelf en zijn ideaal om uw gezicht mee te wassen of voor uw gasten.

By Walra kwaliteit

Het badtextiel van By Walra is te verkrijgen in de allerlei verschillende kleuren. Variërend van basic kleuren tot aan modernere kleuren. Het badtextiel van By Walra is gemaakt van 100% katoen, dit droogt snel en is heerlijk zacht voor uw huid. Genieten dus! Bij TextielTopper.eu bestelt u uw nieuwe badtextiel van By Walra veilig en snel. Heeft uw vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met al uw vragen. Of het nou gaat over de kleuren, de maten, de levertijd, enzovoorts. Wij staan klaar voor u.

De klantenservice van TextielTopper.eu

Bij TextielTopper.eu staan wij u graag direct te woord, telefonisch of online. Iedere werkdag kunt u online chatten met Sofie, zij reageert direct met een antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u ons iedere werkdag bereiken op telefoonnummer 085-0493350. Verder is het ook mogelijk ons uw bericht en/of vragen te sturen naar info@textieltopper.eu. Tevens bent u welkom op ons kantoor/magazijn aan Bukkumweg 24 N in Hilvarenbeek. Bestel nu uw badtextiel van By Walra en vele andere merken op TextielTopper.eu en geniet van goede kwaliteit en onze fantastische service.