Walra gastendoekjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

35 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

35 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Walra gastendoekjes

Als u zoekt naar Walra gastendoekjes bent u bij Textieltopper.eu aan het juiste adres! Zo heeft u een Walra gastendoekje voor maar € 5,00. Naast deze scherpe prijs zijn de Walra gastendoekjes ook nog eens van 100% katoen. Deze Walra gastendoekjes dienen als kleine handdoekjes in de badkamer of het toilet. Hiermee tovert u uw badkamer om in een luxe hotel.

Keuze uit verschillende Walra gastendoekjes

Er is veel keuze wanneer het gaat om gastendoekjes. Al helemaal binnen ons brede assortiment. Zo zal er altijd iets tussen zitten dat u zoekt. Zo bevat ons assortiment onder andere:

  • Walra gastendoekjes in meer dan 5 verschillende kleuren!
  • Verkrijgbaar in de maat 30 x 50 cm
  • Onderdeel van de populaire Walra Soft cotton lijn
  • Verkrijgbaar in voordeelpakketten tot wel 8 stuks!

Walra heeft niet alleen maar gastendoekjes

Krijgt u geen genoeg van Walra gastendoekjes en bent u op zoek naar meer van dit merk? Wilt u uw badkamer helemaal omtoveren tot een echt hotel? Dan bent u bij Textieltopper.eu aan het juiste adres. Artikelen van Walra die u hierbij kunnen helpen zijn:

Geen zorgen voor u

Voor de beste Walra gastendoek moet u bij Textieltopper.eu zijn. Zo hebben wij een breed assortiment waaruit u uw keuze kunt maken. Heeft u na het bekijken van onze producten toch nog vragen dan kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Wij bieden meerdere mogelijkheden om met ons in contact te komen. Zo zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer 085-0493350 en via de mail info@textieltopper.eu. Als u het handiger vindt, kunt u ons ook via de website vragen stellen door middel van de chatfunctie. Als al uw vragen zijn beantwoord, kunt u zo snel mogelijk bestellen, zodat u snel uw Walra gastendoekjes binnen heeft!