Walra handdoeken 50x100

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Walra handdoeken

Bent u op zoek naar Walra handdoeken voor in uw badkamer? Dan bent u bij Textieltopper aan het juiste adres. Bij ons heeft u een enorm ruime keuze aan Walra handdoeken. Het merk Walra staat al sinds 1873 bekend om haar hoogwaardige kwaliteit bed- en badtextiel. Het assortiment van Walra is enorm gegroeid, zo ook het assortiment aan Walra handdoeken. De handdoeken kenmerken zich met de volgende merkwaarden: kwaliteit, eenvoud, betrouwbaar, tijdloos, bereikbaar, herkenbaar en doordacht. Door de rustige natuurlijk tinten en de mooie kwaliteit zijn de Walra handdoeken een aanvulling op ieder interieur.

Bekijk onze Walra handdoeken 50x100

In ons assortiment zijn verschillende soorten handdoeken te vinden, zo ook de Walra handdoeken 50x100. Deze Walra handdoeken zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Zo verschillen deze kleuren van rood tot blauw en van wit tot zwart. Doordat er zoveel verschillende kleuren aan Walra handdoeken 50x100 te vinden zijn in ons assortiment is er altijd wel een handdoek die bij uw wensen past. Bekijk ons assortiment goed en kijk welke goed bij u past!

Andere Walra handdoeken

Natuurlijk verkopen wij niet alleen Walra handdoeken 50x100, maar ook verschillende andere maten. Zo verkopen wij ook Walra handdoeken 60x110. Deze Walra handdoeken zijn nét ietsje groter waardoor ze misschien wel nog fijner zijn voor bij het afdrogen. Het is maar net waar uw wensen liggen. Ook zijn onze Walra handdoeken verkrijgbaar in voordeelpakketten. Hierdoor is de gemiddelde prijs per handdoek een stuk lager en kunt u genieten van de mooie korting. Wij raden u dan ook natuurlijk aan om deze voordeelpakketten te kopen, aangezien u hierdoor relatief goedkoper uit bent!

Andere merken handdoeken

Natuurlijk verkopen wij ook niet alleen handdoeken van het merk Walra, maar ook van verschillende andere merken. Zo hebben wij de volgende andere merken in ons handdoeken assortiment: