Zakelijk handdoeken bestellen?

Wil u graag zakelijk een grotere hoeveelheid handdoeken bestellen? Dat is geen probleem! U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor advies kunt u altijd met ons contact opnemen door te bellen naar 085-0493350 of mailen naar info@textieltopper.eu

Bekijk hier onze collecties

Onze Merken

Zakelijk handdoeken bestellen? Wij hebben diverse merken die zich hiervoor uitstekend lenen! De volgende merken handdoeken zijn middels een offerte aanvraag zakelijk te bestellen op onze website: Walra, The One Towelling, Byrklund & Seashell

Walra

Walra handdoeken zijn al jarenlang niet weg te denken als het gaat om bad- en bedtextiel. Bij Walra heeft u de keuze uit 2 lijnen badtextiel, namelijk de Walra Soft Cotton en Walra Remade Cotton handdoeken. De Walra Soft Cotton handdoeken zijn al jarenlang erg populair. Deze 550 grams handdoeken zijn heerlijk zacht en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Naast Walra Soft Cotton zijn ook de Walra Remade Cotton handdoeken zakelijk te bestellen. De Remade Cotton lijn is een lijn bestaande uit duurzame handdoeken. In tegenstelling tot de 100% katoen handdoeken van de Soft Cotton collectie, zijn de handdoeken van de Remade Cotton collection gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% katoen.

The One Towelling

The One Towelling handdoeken zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren! Hierdoor is er altijd een kleur die perfect voor uw bedrijf is. Daarnaast heeft u bij The One de mogelijkheid de handdoek te laten bedrukken. Bent u dus op zoek naar handdoeken om te laten bedrukken, met bijvoorbeeld uw logo, dan is dit de beste optie. Vul in het offerte formulier bij opmerkingen dan duidelijk aan dat u graag hier de mogelijkheden van wilt weten. Uiteraard zijn de handdoeken van The One ook zonder bedrukking extra voordelig zakelijk te bestellen.

Byrklund

Byrklund is het goedkopere zusje van Walra, maar qua kwaliteit prima handdoeken. Deze 450 grams handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De handdoeken zijn stevig en voelen lekker zacht aan.