Clarysse

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Clarysse

Jules Clarysse is een internationale onderneming gespecialiseerd in bad- en keukenlinnen. Het hoofdkantoor van Europa is gevestigd in België. Jules Clarysse heeft een dagelijkse verkoop van meer dan 100.000 producten. Clarysse heeft een omzet van meer dan 40.000.000 euro per jaar en daarmee is het de marktleider op het gebied verkoop en productie van bad- en keukenlinnen. Deze textielgigant levert iedere dag aan de top-retailers binnen de textielmarkt dankzij een opslagcapaciteit van 10.000.000 producten. Dit geeft ze de mogelijkheid direct te kunnen leveren.

Het gebruikscomfort van de linnen in combinatie met kwaliteit en duurzaamheid vormt de missie van Jules Clarysse. Met 60 jaar ervaring proberen zij hun klanten succesvol te maken en te laten blijven door met een dynamisch team van professionals service op maat aan te reiken.

Producten van Clarysse

Clarysse is zoals gezegd gespecialiseerd in bad- en keukenlinnen. Badhanddoeken vormen de core business binnen het bedrijf. Daarbij vormt gebruikscomfort de belangrijkste waarde binnen de productie van deze handdoeken. In het Clarysse badlinnen assortiment vindt u de volgende textielsoorten:handdoeken,badjassen, badmatten en een volledig uitgerust strandcollectie. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit. Naast badtextiel biedt Clarysse ook nog keukentextiel aan. Op het gebied van keukentextiel kunt u bij Clarysse terecht voor:

  • Keukenhanddoeken
  • Keukenschorten
  • Ovenwanten
  • Pannenlappen

Product op maat van Clarysse voor uw bedrijf

Het is ook mogelijk om producten op maat te laten maken voor uw bedrijf. U bepaalt het design en uw merknaam staat te pronken op het productlabel. Uw bedrijfsnaam of logo kan tevens op het product worden geplaatst. Daarnaast is er een kleinere label van Clarysse waardoor de kwaliteit van het product bewezen wordt aan de gebruiker. Dit product kunt u bijvoorbeeld als promotiemateriaal gebruiken voor uw klantrelaties.

Jules Clarysse op Textieltopper.eu

Textieltopper.eu heeft een scala aan producten van Clarysse in haar assortiment. Denk aan theedoeken, washandjes of badhanddoeken. Al deze producten zijn van hoogstaand kwaliteit en worden aangeboden voor een schappelijke prijs. Bestel nu één van deze geweldige producten van Clarysse en ga voor het beste!