Badjassen

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

48 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

48 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Badjas

De badjas, een immens populair product. De zogenaamde badjas kent zijn oorsprong al uit de late middeleeuwen. Daar waar destijds de mensen in de Slavische en Duitse gebieden een badjas droegen bij het binnentreden van een sauna. Tegenwoordig gebruikt men de badjas voor het bedekken van het lichaam na het nemen van een douche of bad. Een badjas is gemaakt van badstof, die ervoor zorgt dat het lichaam heerlijk warm blijft na het wassen.

Het verschil tussen een ochtendjas (Duster) en een badjas

Er heerst tegenwoordig een discussie over het verschil tussen een ochtendjas en een badjas. In de winkel wordt er nog wel een hetzelfde gecommuniceerd over een badjas of ochtendjas. Echter is het grootste verschil tussen deze twee de stof waarvan het product gemaakt is. Een badjas is namelijk gemaakt van een hele dikke stof, genaamd badstof. Dit zorgt ervoor dat je blote lichaam na het douchen lekker warm blijft. Een ochtendjas, ook wel Duster genoemd, is vaak gemaakt van een dunnere stof hetzij katoen. Deze heeft vooral als functie de frisse ochtend te doorstaan en wordt vaak gedragen over de normale ochtendkleding.

Wanneer gebruik je een badjas?

De badjassen worden over het algemeen het meest gebruikt voor wellness gerichte doeleinden zoals:

  • Sauna
  • Massages
  • Zwembaden

De badjas bedekt daarbij je lichaam en houdt het lichaam lekker op temperatuur. Echter is er buiten de welnesscenter nog een andere plek waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van dit geweldige product. In uw eigen huis kan het product namelijk prima van toepassing zijn. Na het nemen van een warme douche of bad is het hoe dan ook lekker om die warmte vast te houden. Daarom wordt er ook in huis vaak gebruik gemaakt van een dikke badjas.

Online uw badjas kopen

Textieltopper.eu heeft twee A-merk badjassen in het assortiment. Walra en Clarysse zijn beide twee hoogstaand kwaliteitsmerken. Wilt u snel een lekkere badjas bestellen om uw lichaam na het nemen van een douche warm te kunnen houden, kies dan één van onze badjassen gemaakt van badstof op Textieltopper.eu. Kijk ook even bij onze handdoeken, washandjes en badmatten om het douchen nog fijner te maken!