Gastendoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

199 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

199 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gastendoekje

De luxe gastendoeken uit ons assortiment zijn een ware traktatie voor u al uw gasten. De heerlijk zachte gastendoekjes zijn gemaakt van een stevig, duurzaam katoen en tegelijkertijd geweven voor optimaal comfort. En dat voor een verrassend scherpe prijs, vooral op TextielTopper.eu. Wij bieden de gastendoekjes uit ons assortiment namelijk aan voor de laagste prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je het gastendoekje vlug in huis krijgt; wij leveren altijd snel en zorgvuldig.

Walra gastendoeken: een rijke historie

Om je een voorbeeld te geven van deze gastendoeken, vertellen we meer over een van de bekendste merken uit ons assortiment; Walra. Achter de Walra gastendoekjes schuilt bovendien een prachtig verhaal dat meer vertelt over ons eigen culturele verleden. Het bedrijf Walra werd in 1873 al opgericht in het Brabantse Waalre. Toentertijd kwamen adviseurs van Walra bij de mensen thuis. Vooral wanneer een dochter van het toentertijd grote Brabantse gezin ging trouwen. Zij werd getrakteerd op de kwaliteit van Walra. Niet alleen Walra gastendoekjes, maar ook ander keuken- en badtextiel van de beste kwaliteit maakte onderdeel uit van de uitzet. Die tijden zijn niet meer, maar wat na ruim 140 jaar nog steeds hetzelfde is, is de ongekend hoge kwaliteit van Walra gastendoekjes en ander textiel. Bestel deze nu online en profiteer van onze uitstekende service.

Gastendoekjes toilet

Een aanschaf van gastendoekjes toilet is een goede investering. Het is natuurlijk erg fijn wanneer je je bezoek een gastendoekje kunt aanbieden nadat ze de toilet hebben bezocht. Wanneer je kiest voor gastendoeken van het merk Walra dan weet je het zeker: je gasten krijgen een ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten! Een Walra gastendoekje is namelijk erg zacht en comfortabel in het gebruik en absorbeert snel; wanneer de volgende persoon naar de wc moet heeft deze geen last van natte gastendoeken. De gastendoekjes toilet zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een gastendoekje is dat bij jouw badtextiel en persoonlijke wensen past. 

Gastendoeken bestellen

Wij van Textieltopper.eu zorgen ervoor dat je altijd geniet van de beste online service bij bestelling van gastendoekjes door een aantal fantastische voordelen. Eerder noemden we al onze laagste prijsgarantie. Daarnaast mag je ons ook houden aan de volgende zaken:

 • Niet goed, geld terug of ruilen
 • Wij leveren snel
 • Je winkelt veilig bij ons online
 • En je kiest bij ons uit een ruim assortiment

Hierdoor is TextielTopper.eu de beste plek op het web om je gastendoekjes online te bestellen. Kies voor gastendoekjes bij ons, kies voor kwaliteit en service. Je kunt hier niet alleen terecht voor uw gastendoekjes, maar ook voor je The One Toweling handdoeken, Walra washandjes, badjassenhammamdoeken en nog véél meer!