Gastendoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

147 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

147 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gastendoekjes

De luxe gastendoekjes uit ons assortiment zijn een ware traktatie voor u al uw gasten. De heerlijk zachte gastendoekjes zijn gemaakt van een stevig, duurzaam katoen en tegelijkertijd geweven voor optimaal comfort. En dat voor een verassend scherpe prijs, vooral op TextielTopper.eu. Wij bieden de gastendoekjes uit ons assortiment namelijk aan voor de laagste prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat u de gastendoekjes vlug in huis krijgt; wij leveren altijd snel en zorgvuldig.

Walra gastendoekjes: een rijke historie

Om u een voorbeeld te geven van deze handdoekjes, vertellen we meer over een van de merken uit ons assortiment; Walra. Achter de Walra gastendoekjes schuilt bovendien een prachtig verhaal dat meer vertelt over ons eigen culturele verleden. Het bedrijf Walra werd in 1873 al opgericht in het Brabantse Waalre. Toentertijd kwamen adviseurs van Walra bij de mensen thuis. Vooral wanneer een dochter van het toentertijd grote Brabantse gezin ging trouwen. Zij werd getrakteerd op de kwaliteit van Walra. Niet alleen Walra gastendoekjes, maar ook ander keuken- en badtextiel van de beste kwaliteit maakte onderdeel uit van de uitzet. Die tijden zijn niet meer, maar wat na ruim 140 jaar nog steeds hetzelfde is, is de ongekend hoge kwaliteit van Walra gastendoekjes en ander textiel. Bestel deze nu online en profiteer van onze uitstekende service.

Service

Wij zorgen ervoor dat u altijd geniet van de beste online service bij bestelling van gastendoekjes door een aantal fantastische voordelen. Eerder noemden we al onze laagste prijsgarantie. Daarnaast mag u ons ook houden aan de volgende zaken:

 • Niet goed, geld terug of ruilen gewoon mogelijk
 • Wij leveren snel
 • U winkelt veilig bij ons online
 • En u kiest bij ons uit een ruim assortiment

Hierdoor is TextielTopper.eu de beste plek op het web om uw gastendoekjes online te bestellen. Kies voor gastendoekjes bij ons, kies voor kwaliteit en service. U kunt hier niet alleen terecht voor uw gastendoekjes, maar ook voor uw handdoeken, washandjes, badjassenhammamdoeken en nog véél meer!