Gastendoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

123 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

123 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Gastendoekje

De luxe gastendoeken uit ons assortiment zijn een ware traktatie voor al uw gasten. De heerlijk zachte gastendoekjes, ook wel bekend als toilet handdoekjes, zijn gemaakt van een stevig, duurzaam katoen en tegelijkertijd geweven voor optimaal comfort en dienen als een wc handdoek. En dat voor een verrassend scherpe prijs, vooral op TextielTopper.eu. Wij bieden de gastendoekjes uit ons assortiment namelijk aan voor de laagste prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je het gastendoekje vlug in huis krijgt; wij leveren altijd snel en zorgvuldig.

Walra gastendoeken: een rijke historie

Om je een voorbeeld te geven van deze gastendoeken, vertellen we meer over een van de bekendste merken uit ons assortiment: Walra. Achter de Walra gastendoekjes schuilt bovendien een prachtig verhaal dat meer vertelt over ons eigen culturele verleden. Het bedrijf Walra werd in 1873 al opgericht in het Brabantse Waalre. Toentertijd kwamen adviseurs van Walra bij de mensen thuis. Vooral toen een dochter van het toentertijd grote Brabantse gezin ging trouwen. Zij werd getrakteerd op de kwaliteit van Walra. Niet alleen Walra gastendoekjes, maar ook ander keuken- en badtextiel van de beste kwaliteit maakte onderdeel uit van de uitzet. Die tijden zijn niet meer, maar wat na ruim 140 jaar nog steeds hetzelfde is, is de ongekend hoge kwaliteit van Walra gastendoekjes en ander textiel. Bestel deze nu online en profiteer van onze uitstekende service.

Gastendoekjes toilet

Een aanschaf van gastendoekjes toilet is een goede investering, aangezien deze wc handdoekjes ontzettend handig zijn. Het is natuurlijk erg fijn wanneer je je bezoek een gastendoekje kunt aanbieden nadat ze het toilet hebben bezocht. Hierdoor kunnen de gasten netjes hun handen afdrogen met een toilet handdoek, oftewel een gastendoekje. Wanneer je kiest voor gastendoeken van het merk Walra, dan weet je het zeker: je gasten krijgen een ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten! Maar wat zijn dan de voordelen van deze kleine handdoekjes toilet? Een Walra gastendoekje is erg zacht en comfortabel in gebruik en absorbeert snel; wanneer de volgende persoon naar de wc moet heeft deze geen last van natte gastendoeken. Dat maakt deze handdoekjes toilet zo goed. De gastendoekjes toilet zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een gastendoekje is dat bij jouw badtextiel en persoonlijke wensen past. Zo is bijvoorbeeld het Walra handdoekje wc, net als de Walra washand en Walra baddoek, los te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om je eigen gewenste set te maken. 

Gastendoeken bestellen

Wij van Textieltopper.eu zorgen ervoor dat je altijd geniet van de beste online service bij bestelling van gastendoekjes door een aantal fantastische voordelen. Eerder noemden we al onze laagste prijsgarantie. Daarnaast mag je ons ook houden aan de volgende zaken:

 • Niet goed, geld terug of ruilen
 • Wij leveren snel
 • Je winkelt veilig bij ons online
 • En je kiest bij ons uit een ruim assortiment

Hierdoor is TextielTopper.eu de beste plek op het web om je gastendoekjes online te bestellen. Kies voor gastendoekjes bij ons, kies voor kwaliteit en service. Je kunt hier niet alleen terecht voor uw gastendoekjes, maar ook voor je The One Toweling handdoeken, Walra washandjes, badjassenhammamdoeken en nog véél meer!