Handdoekenset samenstellen

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

54 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

54 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Handdoekken set samenstellen

Handdoeken die perfect met elkaar passen? Bij Textieltopper.eu kan het. 45+ verschillende handdoekensets om uit te kiezen. Stel uw ideale handdoeken set nu samen!

Handdoekensets

Bij Textieltopper.eu heeft u de mogelijkheid om uw ideale handdoeken set bij elkaar te stellen. U heeft keuze uit meer dan 45 handdoekensets om uit te kiezen, allemaal van verschillende merken en kleuren. Wij bieden kleuren aan als; beige handdoeken set, blauwe handdoeken set, groene handdoeken set, rode handdoeken set en nog veel meer! Zo kunt u bijvoorbeeld twee stuks Walra washandje combineren met vijf stuks Walra baddoek en 2 stuks Walra douchelaken. Wanneer u meerdere producten bestelt dan bespaart u steeds een bepaald percentage van het bedrag, zo komt u nóg voordeliger uit.

Handdoekensets formaten

Textieltopper.eu heeft handdoeken in veel verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende formaten voor uw badkamer:

 • 15x21 cm
 • 16x21 cm
 • 30x30 cm
 • 30x50 cm
 • 50x100 cm
 • 60x110 cm
 • 70x140 cm
 • 100x180 cm

Het merk The One Towelling

De meeste handdoekensets die u vindt in ons assortiment zijn van The One Towelling. Het merk garandeert de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Textieltopper.eu bieden we verschillende producten aan van The One Towelling. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Het merk investeert in nieuwe technologieën, hierdoor zorgen ze ervoor dat ze het meest innovatieve merk zijn op het gebied van textiel. Bekijk ons The One Towelling collectie nu!

Het merk Walra

De handdoeken van Walra zijn altijd heerlijk zacht. Met Walra handdoeken is uw badkamer net de badkamer van een luxueuze hotel. Walra luistert naar de wensen van haar consumenten, hierdoor is het merk uitgegroeid tot een begrip in de woontextiel- en huishoudwereld. Walra handdoeken zijn tijdloos, van uitstekende kwaliteit en aan te schaffen tegen een goede prijs. Bij Textieltopper.eu bieden we handdoeken van Walra van veel verschillende maten en kleuren aan. Shop Walra nu!

Toch niet zo’n fan van het samenstellen van handdoeken? Geen probleem. Bij Textieltopper.eu kunt u ook losse handdoeken bestellen van allerlei verschillende merken.