Zwarte handdoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Zwarte Handdoeken

Uw badkamer helemaal afstylen met zwarte handdoeken ? Bij Textieltopper.eu heeft u al vanaf €1,19 een handdoek zwart. Met verschillende maten, prijzen en dessins is er altijd een zwarte handdoek die het beste bij uw leven past. Met de luxe handdoeken van één van onze topmerken in verschillende kleuren en maten maakt u uw inrichting helemaal compleet. Onze heerlijk zachte handdoeken zwart zijn in zowel single- als 5-packs verkrijgbaar. De verschillende soorten zwarte handdoeken die Textieltopper.eu biedt zijn onder andere:

  • Gastendoekjes
  • Sporthanddoeken
  • Badlakens

Naast zwarte handdoeken verkoopt Textieltopper.eu ook een groot assortiment badtextiel in andere kleuren en dessins tegen een zeer scherpe prijs. Mocht u de handdoek ergens anders toch goedkoper vinden, dan krijgt u het verschil retour.

Merken zwarte handdoeken

Textieltopper.eu is aanbieder van onder andere:

  • Walra: Bij Walra kunt u terecht voor het wat luxere assortiment zwarte handdoeken .
  • Clarysse: Clasrysse is de laatst overgebleven Belgische badlinnen fabrikant, met een uitstekend aanbod aan duurzaam geproduceerde zwarte handdoeken.
  • The One Towelling: Bij The One Toweling krijgt het gehele proces zorgvuldige aandacht, om zo producten van een hoge kwaliteit te kunnen leveren. Zo ook de handdoeken zwart

Al deze merken bieden zwarte handdoeken van topkwaliteit en zijn gemaakt van 100% katoen. Beschikbaar in zowel 320, 400, 450, 500 als 550 gram katoen per vierkante meter. Hoe meer katoen per vierkante meter er gebruikt is, hoe beter de kwaliteit van de handdoek. Met de aanschaf van een van deze merken bent u altijd verzekerd van comfort! Naast zwarte handdoeken bieden deze merken ook andere producten van hoge kwaliteit. Kijkt u vooral ook eens naar washandjes, badjassen en keukentextiel.

Vragen over zwarte handdoeken?

Mocht u vragen hebben over zwarte handdoeken of één van onze A-merken, dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt op verschillende manieren direct contact opnemen met ons. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@textieltopper.eu of een bericht achter te laten in onze live chat. Daarnaast is Textieltopper.eu telefonisch te bereiken op 085-0493350. Bestel vandaag nog uw zwarte handdoek en geniet van de kwaliteit die onze topmerken u te bieden hebben!