The One Towelling Ultra Deluxe

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

The One Towelling Ultra Deluxe Badtextiel

The One Towelling Ultra Deluxe zijn handdoeken en badlakens van hotelkwaliteit. Een nieuwe set handdoeken is geen overbodige luxe. The One Ultra Deluxe zijn van uitstekende kwaliteit, je hangt ze naast je bad of douchte zodat je hier zijdezacht mee kunt afdrogen, eenmaal een The One Towelling Ultra Deluxe gehad en u zult nooit meer anders willen.

The One Ultra Deluxe is gemaakt voor het ultieme comfort. De handdoeken bestaan uit 100% gekamd katoen met een kwaliteitvan 675 gr/m2. Hierdoor zijn de handdoeken, zoals je in een hotel gewend bent, lekker dik, zijdezacht en uiterst vochtabsorberend.

Wasadvies

Wij van Textieltopper.eu adviseren om nog voor het eerste gebruik The One Towelling Ultra Deluxe nog te wassen. Hierdoor wordt het vochtabsorberend vermogen van de The One Ultra Deluxe vergroot. Ook adviseren we om donkere en licht gekleurde The One Ultra Deluxe apart te wassen, om verkleuring te voorkomen. The One Towelling Ultra Deluxe handdoeken zijn wasbaar tot 60 graden celcius en kunnen op de lage stand in de droger. Neem hier een bijbehorend wasmiddel en eventueel een wasverzachter bij.

The One Ultra Deluxe: pure hotelkwaliteit

In ons assortiment vind u verscheidene producten van The One Towelling. Zo kunt u deze producten op veel verschillende manieren combineren om zo uw huistextiel in voledig dezelfde stijl te presenteren. Zo biedt The One Towelling naast de Ultra Deluxe ook textiel voor in de keuken, badkamer, slaapkamer en voor het sporten. The One Towelling Ultra Deluxe staat voor luxe en comfort omdat de handdoeken met precisie en aandacht worden gemaakt. De ultieme hotelkwaliteit voor een zeer scherpe prijs op Textieltopper.eu!