Walra Soft Cotton

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

99 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

99 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Walra Soft Cotton

De Walra Soft Cotton lijn

De Walra Soft Cotton lijn is de ideale badtextiel lijn voor iedere individu die van zachtheid geniet. De producten van de Walra Soft Cotton lijn zijn, zoals de naam zelf al zegt, gemaakt van 100% katoen. Ook de kwaliteit van de Walra Soft Cotton lijn is uitstekend, variërend van 500 gr/m2 tot 650 gr/m2. Naast de heerlijke zachtheid hierdoor heeft het badtextiel van de Walra Soft Cotton lijn nog vele andere pluspunten door het katoen. Het badtextiel van de Walra Soft Cotton lijn absorbeert het water uitstekend, het badtextiel van de Walra Soft Cotton lijn gaat jarenlang mee en het badtextiel is heerlijk soepel. Wij verkopen het badtextiel van de Walra Soft Cotton lijn los en sommige producten zelfs in voordeelpakketten. Zo beslist u altijd zelf hoe veel u er nodig heeft en hoeveel u er voor betaalt.

Het assortiment

Het assortiment van de Walra Soft Cotton lijn is een uitgebreid assortiment. De Walra Soft Cotton lijn bestaat uit;

 • Douchelakens, 70 x 140 centimeter
 • Baddoeken, 60 x 110 centimeter
 • Baddoeken, 50 x 100 centimeter
 • Gastendoeken, 30 x 50 centimeter
 • Washandjes, 16 x 21 centimeter
 • Hamamdoeken, 100 x 180 centimeter
 • Voordeelpakketten douchelakens, 4 stuks
 • Voordeelpakketten baddoeken, 6 stuks
 • Voordeelpakketten handdoeken, 6 stuks
 • Voordeelpakketten gastendoeken, 8 stuks
 • Voordeelpakketten washandjes, 12 stuks

Al deze producten van de Walra Soft Cotton lijn zijn te krijgen in maar liefst zes verschillende kleuren; Blauw, kiezel, antraciet, wit, marine en roze. Zo is er altijd wel een kleurtje dat past in uw huis en voldoet aan uw eisen. Om het badtextiel van de Walra Soft Cotton lijn nog iets leuker te maken bevat elk artikel van de Walra Soft Cotton lijn een label met daarop een leuke quote. Zo heeft u ook nog wat leuks te lezen tijdens het gebruik van het badtextiel en de quotes staan ook nog eens leuk in uw badkamer.

Onze andere lijnen

Naast onze Walra Soft Cotton lijn verkoopt Walra nog vele andere producten die u een voor een zullen verbazen door de mooie en uitstekende kwaliteit. Heeft u liever een ander merk? Bekijk dan ons ruime assortiment van Clarysse, The One Towelling of By Walra. Al deze lijnen zijn net als de Walra Soft Cotton lijn gemaakt van uitstekende kwaliteiten die ervoor zorgen dat u jarenlang kan genieten van goed absorberend, zacht en fijn badtextiel. Wat wilt u nog meer? Bestel uw nieuwe badtextiel nu bij ons!

Onze service

Onze belangrijkste aandachtspunt is het contact met onze klanten. Daarom staan wij voor u klaar. Elke werkdag kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 085-0493350, kunt u chatten met Sofie via onze site of kunt u ons magazijn/kantoor bezoek aan de Bukkumweg 24N te Hilvarenbeek. Buiten deze uren kunt u altijd een e-mail sturen naar info@textieltopper.eu. Wij beantwoorden deze e-mail zo snel mogelijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij van textieltopper.eu houden van onze klanten.