Washandjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

121 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

121 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Washandjes

Washandjes zijn er, zoals iedereen weet, om jezelf mee te wassen of om mee op te frissen. Dit is meestal ’s morgens wel even nodig na het opstaan. Zo kan u de dag fris beginnen, letterlijk en figuurlijk. Met een washandje uw gezicht even opfrissen, maakt u vanzelf een beetje meer wakker, waardoor de dag er opeens een stukje beter uit ziet. De washandjes die wij in onze webshop aanbieden zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze heerlijk zijn om ’s ochtends even te gebruiken om u zelf op te frissen.

Assortiment washandjes

Ons assortiment washandjes bestaat uit twee verschillende merken:

Beide merken staan al jaren bekend om hun zeer goede kwaliteit en gebruik van zacht katoen. De washandjes van deze merken zijn dus aangenaam om jezelf mee te wassen en hebben een zeer scherpe prijs. De prijs / kwaliteit verhouding is dus zeer goed. De washandjes voelen niet aan als schuurpapier waardoor ze heerlijk aanvoelen en u zich zelf graag wast met onze washandjes.

Meer informatie nodig?

Washandjes vindt u op onze webshop! Heeft u na uw bezoek aan onze webshop toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan elke weekdag voor u klaar vanaf 9 uur ’s morgens tot 17 uur ’s avonds. U kan onze klantenservice zowel telefonisch, via mail als via onze chat functie bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 013-5055980. Een mailtje kan u versturen naar info@textieltopper.eu en onze chatfunctie kan u rechts onderaan op onze website vinden. Naast washandjes verkopen wij nog veel meer, denk bijvoorbeeld aan handdoeken, theedoeken en badjassen. Neem verder zeker een kijkje op textieltopper.eu!