Merken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1068 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1068 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Merken handdoeken

Er zijn nogal een hoop merken handdoeken op de textielmarkt. Hoe kiest u als consument nou het juiste merk? Het lijkt alsof u misschien geen idee heeft voor welk merk u kiest en waarom. Toch is daar niet helemaal iets van waar. Textieltopper.eu heeft weliswaar de keuze voor u al gemaakt. Namelijk twee fantastische merken handdoeken. Clarysse en Walra staan voor kwaliteit en dat is precies wat de consument zoekt.

Wat heeft merktrouw met merken handdoeken te maken?

Merktrouw heeft een heleboel met merken handdoeken te maken. Uw keuzegedrag beïnvloed door eerder gemaakte keuzes. Om hier even een voorbeeld van te noemen in de aankoop van merken handdoeken. U heeft bij de inrichting van de badkamer handdoeken nodig. Eerder deze week heeft u al washandjes aangeschaft van het merk Clarysse. Wanneer u vervolgens op zoek gaat naar handdoeken en u zou precies twee dezelfde handdoeken voor uw neus krijgen. Dan kiest u hoogstwaarschijnlijk wederom voor het merk Clarysse. Dit terwijl het merk Walra precies dezelfde kwaliteit levert en design. Dit komt doordat consumenten vaak merktrouw zijn. Dit betekent dat zij sneller producten van hetzelfde merk aanschaffen in plaats van de wisselen tussen merken. Zo zit het keuzegedrag in merken handdoeken in elkaar.

Invloeden op de keuze van merken handdoeken

Er zijn verschillende invloeden van buitenaf die een rol spelen op de keuze van de merken handdoeken. Deze invloeden zijn onder te verdelen twee factoren:

 • Individuele factoren
 • Omgevingsfactoren

De individuele factoren gaan over motivatie, leerproces, perceptie en attitudes. De keuze voor bepaalde merken wordt namelijk sterk beïnvloed door de manier waarop consumenten vanuit zichzelf tegen merken aankijken. Deze manier van denken vormt zich al vanaf uw geboorte. Men ontwikkelt een bepaalde houding ten opzichte van het merk. Dit heeft ook te maken met de merk zelf. De land van herkomst is bijvoorbeeld al van belang. Daarnaast zijn ook de eigenschappen en waarden van een merk van invloed op uw keuze. Bepaalde associaties kunnen ook de keuze vormen voor bijvoorbeeld de merken handdoeken. Handdoeken van de Wibra worden bijvoorbeeld niet gekocht door de associatie met goedkoop.

Naast individuele factoren zijn er ook nog omgevingsfactoren voor de keuze van merken handdoeken. Dit zijn invloedfactoren als vrienden en familie, maar ook invloeden als cultuur. Hoe wordt er vanuit de omgeving gedacht over bepaalde merken.

Merken handdoeken Textieltopper.eu

Clarysse en Walra prijken als merken handdoeken op Textieltopper.eu. Uitsluitend A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Koop uw merken handdoeken snel!