Paarse handdoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

Paarse Handdoeken

Passen paarse handdoeken helemaal bij uw badkamer? Bij Textieltopper heeft u keuze uit meer dan 25 verschillende soorten paarse handdoeken. Al vanaf €1,19 vindt u de perfecte handdoek paars die helemaal in uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar een lila of naar een donkerpaarse handdoek, Textieltopper heeft het allemaal.

Onze merken

Het ruime assortiment van Textieltopper bevat paarse handdoeken van Clarysse en The One Toweling. Twee merken die hoge kwaliteit handdoeken paars leveren tegen een zeer scherpe prijs.

Zowel Clarysse als The One Toweling biedt handdoeken van 100% katoen. Hierdoor zijn de handdoeken van hoge kwaliteit, goed absorberend en heerlijk zacht . De paarse handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en tinten paars, zodat er altijd een handdoek is die bij u past. De formaten die beschikbaar zijn, zijn:

  • 30 x 50 cm
  • 50 x 100 cm
  • 60 x 110 cm
  • 70 x 140 cm
  • 100 x 180 cm

Naast de verschillende formaten zijn de paarse handdoeken verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden katoen per vierkante meter. Hoe meer katoen er per vierkante meter is gebruikt, hoe hoger de kwaliteit. Zo bieden wij paarse handdoeken in 450, 500 en 550 gram katoen per vierkante meter.

Onze paarse handdoeken zijn ook goed te combineren met een van de vele andere kleuren handdoeken die wij in ons assortiment hebben. Kijk vooral ook eens naar de witte handdoeken, grijze handdoeken en roze handdoeken. Met de toevoeging van een mooi kleuraccent maakt u de inrichting van uw badkamer helemaal compleet!

Vragen over paarse handdoeken?

Lukt het u niet de juiste paarse handdoeken te vinden? Of heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een ander product uit ons assortiment? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt contact opnemen door uw vraag te mailen naar info@textieltopper.eu of een bericht achter te laten in onze live chat. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen voor vragen over uw handdoeken paars, door te bellen naar 085-0493350

Bestel onze paarse handdoeken en maak de inrichting van uw badkamer helemaal compleet!