Handdoeken Borduren

Handdoeken Borduren

Wilt u een van uw handdoeken laten borduren? Dan zijn wij hier de juiste partner voor. Door korte lijntjes kunnen we er voor zorgen dat uw handdoek snel geborduurd en geleverd worden. Handdoeken borduren hoeft ook niet duur te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met het borduren van handdoeken.

Handdoek borduren met logo

Een handdoek borduren met logo behoort ook tot de mogelijkheden. U mag dan zelf bepalen hoe groot u het logo op de handdoek, gastendoekje of washandje wilt. Hoe groter het logo hoe langer de levertijd. Bijna alle handdoeken, washandjes en gastendoekjes van het merk The One Towelling zijn mogelijk voor borduren. Bekijk snel ook het uitgebreide assortiment van The One Towelling. Het borduren van een logo op een handdoek is in een kleur. U kan zelf beslissen of u het bijvoorbeeld in het zwart of wit laten doen. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk bij het borduren van een handdoek. 

Full color handdoeken borduren

Naast een kleur behoort ook full color tot de mogelijkheden voor borduren. De levertijd hiervan is wel langer. Die bedraagt op dit moment 4 tot 6 weken. De logo's op de handdoeken worden erg stijlvol afgewerkt.

Interesse in het borduren van handdoeken?

Heeft u interesse of wilt u uw handdoeken laten borduren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 085-0493350, via het mailadres info@textieltopper.eu of via de chat rechts onderin.