Handdoeken 60 x 110

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

50 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

50 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Handdoeken 60x110

Bent u op zoek naar handdoeken 60x110 centimeter? Dan bent u bij Textieltopper aan het juiste adres. In ons assortiment kunt een ruime keuze aan handdoeken 60x110 vinden. Bent u toevallig op zoek naar handdoeken 60 x 110 centimeter? Deze kunt u zeker vinden in ons ruime assortiment aan handdoeken. In ons assortiment aan handdoeken 60x110 kunt u handdoeken van de volgende merken vinden:

Walra handdoeken 60x110

Een van de grootste merken die wij in ons assortiment aanbieden is Walra. Walra is een aanbieder van hoogwaardige kwaliteit bed- en badtextiel. De product kenmerken zich om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, tijdloosheid, bereikbaarheid, eenvoudigheid en hun doordachtheid. Ze passen namelijk zo goed als in elk interieur en hebben rustige, natuurlijke tinten. Door deze combinatie met een heel goede kwaliteit zijn de Walra handdoeken 60x110 een aanvulling op elk interieur.

 The One Towelling Handdoeken 60x110

The One Towelling is een badstofproducent die werkt met het fijnste en beste katoen. Vanaf het sorteren van het katoen, de eerste garen, het inverven, het weven en tot uiteindelijke de confectie wordt maximale aandacht besteed aan alle productiefasen om uiteindelijk tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen volgens de gestelde eisen. Zo geldt dit natuurlijk ook bij de handdoeken 60 x 110.

Klantenservice bij Textieltopper

Omdat wij u de beste producten willen verkopen, willen wij u natuurlijk ook de beste service aanbieden. Daarom staan wij u graag direct te woord en hierbij maakt het ons niet uit of dit online of telefonisch is. Het is mogelijk om te chatten met Sofie via de chatfunctie, of om telefonisch contact met ons op te nemen via 085 - 049 33 50. Ook is het mogelijk om ons te mailen op info@textieltopper.eu. Wilt u ons graag persoonlijk benaderen voor opmerkingen en/of advies, dan bent u welkom op ons kantoor/magazijn in Hilvarenbeek.