The One Golfhanddoek 40x50 cm 450 gram Donker blauw (5 stuks)

-28%

Specificaties:

  • Merk: The One
  • Model:Golfhanddoek
  • Kwaliteit: 450 gr/m2
  • Materiaal: 100% terry-katoen
  • Kleur: Donker blauw
  • Afmeting: 40 x 50 cm
  • Extra kenmerken:met metalen oogje en karabijnhaak
€ 24,95
€ 17,95

The One Golfhanddoek 450 gram Donker blauw (5 stuks)

De Golfhanddoek van The One Toweling is voorzien van een metalen oogje en een karabijnhaak. Hiermee kan de golfhanddoek makkelijk weggehangen worden en is het afdrogen van de handen eens zo makkelijk. De golfhanddoek heeft een hoge absorptie, waardoor het vocht goed opgenomen wordt.

Deze Golfhanddoek is ook verkrijgbaar in andere kleuren als: zwart, rood, blauw, antraciet, groen, lime groen, turquoise en magenta.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.