The One Towelling Bamboo

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

The One Towelling Bamboo

De The One Towelling Bamboo lijn

De handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn zijn de perfecte handdoeken voor u. De handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn zijn gemaakt van 50% katoen en 50% bamboe. Door het bamboe zijn de handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn nog zachter dan handdoeken die gemaakt zijn van 100% katoen. Naast de verbetering van zachtheid door het bamboe, zorgt het bamboe nog voor vele andere voordelen. De handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn zijn door het bamboe meer absorberend, milieuvriendelijk, klimaatvriendelijk en hygiënisch. De handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn breken met behulp van het bamboe bacteriën af. Daarnaast kan het bamboe er ook voor zorgen dat de handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn allergie verlichtend zijn. Ze zijn dus ook nog eens handig voor de mensen die last hebben van een vervelende allergie.

Kleur en maat

De handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn zijn te krijgen in twee verschillende maten: 70 bij 140 centimeter en 50 bij 100 centimeter. Verder zijn de handdoeken van de The One Towelling Bamboo lijn te koop in zes verschillende leuke kleuren:

  • Olijf
  • Zalmroze
  • Lichtgrijs
  • Ivoor
  • Wit
  • Aqua

Zo is er altijd wel een kleur van de The One Towelling Bamboo lijn die past in uw badkamer.

De andere lijnen

Naast de The One Towelling Bamboo lijn verkopen wij van The One Towelling nog vele andere lijnen die u net als de The One Towelling Bamboo lijn veel plezier zullen geven. Bent u benieuwd naar onze andere lijnen? Wij bieden verschillende lijnen aan van Clarysse, Walra en By Walra. Zo is er altijd wel een merk of lijn waar u blij van wordt. Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt van A-kwaliteit en dit is dan ook te merken.

Contact

Heeft u vragen over de The One Towelling Bamboo lijn of vanwege andere producten in ons assortiment? Mail dan naar info@textieltopper.eu, bel telefoonnummer 085-0493350, chat met Sofie via onze site of bezoek ons magazijn/kantoor aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek. Wij staan elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Samen zetten wij een lach op uw gezicht.