The One Towelling Sport

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

The One Sport fitness handdoek

The One Sport

De The One Sport fitness handdoeken lijn is onze lijn die 100% gericht is op sporters. De handdoeken van de The One Sport fitness handdoeken lijn zijn gemaakt van 100% terry-katoen en een kwaliteit van 450 gr/m2. Door het terry-katoen hebben de fitness handdoeken van de The One Sport fitness handdoeken lijn een betere absorberende werking en zijn ze dikker. Hierdoor droogt de fitness handdoek van de The One Sport lijn sneller. Verder zijn de fitness handdoeken door het terry-katoen heerlijk zacht, wel zo lekker. Wie droogt zichzelf nou graag af met een schuurpapiertje? De fitness handdoeken hebben een afmeting van 30/dertig centimeter bij 130/honderddertig centimeter. En zijn hierdoor precies de juiste maat voor u.

Details

De fitness handdoeken van de The One Sport lijn hebben naast alle bovenstaande goede kwaliteiten nog vele andere kwaliteiten waar u van kan genieten. De fitness handdoeken van de The One Sport lijn hebben een luxe afwerking en ze zijn gemaakt van borduurwerk met een hoge kwaliteit. De fitness handdoeken van de The One Sport lijn zijn niet alleen los te krijgen, maar ook in een voordeelpakket van 5/vijf stuks. Zo bespaart u uw geld, wel zo fijn! De fitness handdoeken van de The One Sport lijn gemaakt in maar liefst 8 verschillende kleuren, zo is er altijd wel een kleur die naar uw wens is.

  • Zwart
  • Antraciet
  • Donker Blauw
  • Koninklijk Blauw
  • Turquoise
  • Groen
  • Rood
  • Magenta

Meer textieltopper.eu

Heeft u naast onze fitness handdoeken van de The One Sport lijn ook interesse in normale handdoeken, washandjes, keukentextiel, badjassen, etc.? Bekijk dan ons gehele assortiment. Alle producten in ons assortiment zijn net als de fitness handdoeken van de The One Sport lijn gemaakt van uitstekende materialen, hebben een geweldige kwaliteit en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Contact met Textieltopper?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de fitness handdoeken van de The One Sport lijn, vanwege een van onze andere producten in ons ruime assortiment, of vanwege een andere reden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 085-0493350, ook kunt u chatten met Sofie via onze site. Zij beantwoordt al uw vragen zo snel mogelijk. Buiten kantooruren kunt u altijd een e-mail sturen naar info@textieltopper.eu, wij zullen deze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Heeft u meer behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Kom dan langs bij ons kantoor/magazijn aan de Bukkumweg te Hilvarenbeek, huisnummer 24 N. Wij zullen u daar met open armen ontvangen en samen zullen wij al uw vragen en/of opmerkingen bespreken over een kopje koffie of thee. Wij bij textieltopper.eu zijn er voor u!