The One Towelling Keukentextiel

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

The One Towelling Textiel voor in de Keuken

Heb jij Nieuwe thee- of keukendoeken nodig dan kies je voor The one Towelling, het merk dat gaat over keukentextiel. De keukendoeken van The One zijn prachtige absorberende doeken die na het handen wassen jouw handen weer helemaal droog maken. The One Theedoeken series maken na het afwassen jouw service weer droog. De effen kleuren passen goed in ieder interieur. Maak je keuken af met de Keukentextiel van The One.

The One Towelling keukendoeken

Heb jij keukendoeken nodig van The One Towelling, die hebben wij voor jou in mooi kleuren en handige multipacks. Keukendoeken van The One zijn gemaakt 100% Katoen wat betekent dat zij goed water absorberend is, ook de hoge gr/m2 van 500 is fijn, zo is de kwaliteit van de keukendoeken van The One een goede keuze in jouw keuken.

The One Towelling theedoeken

Theedoeken van The One Towelling worden gemaakt van 100% Katoen, Katoen staat bekend om haar vermogen om water vast te houden, daardoor is het ideaal om de theedoeken te gebruiken na de afwas. Water absorberen zo blijft jouw vaat stralend schoon. De 500 gr/m2 staat voor stevige goede kwaliteit, theedoeken die een hogere gram per vierkante meter zijn van betere kwaliteit, hebben een betere absorbeerbaarheid en gaan langer mee.

Theedoeken van The One in Multipacks

Bij Textieltopper zetten wij jou graag in het zonnetje daarom hebben wij de toppers in keuken textiel in multipacks gestopt. Daarmee krijg jij meer Theedoeken voor een zachtere prijs dan de prijs die je betaald als je vijf lossen theedoeken van The One Towelling.

Keukendoeken van The One in Multipacks

De keukendoeken van The One Towelling hebben wij ook in multipacks dat is fijn en voordelig voor jou. Je kunt dus met korting meerdere producten in een keer bestellen, zo heb jij prachtige korting op onze prachtige artikelen.

Keukentextiel van The One In Multipacks

Keukentextiel van The One Towelling hebben wij ook in handige multipacks dat betekent dat je een pack kunt bestellen waar theedoeken en keukendoeken bij elkaar zitten. In een keer je hele keuken voorzien van prachtige keukentextiel van The One Towelling.

Op zoek naar patronen op de theedoeken?

Bekijk de Theedoeken van Clarysse of bekijk alle keukentextiel. Is de keuken nu compleet bekijk dan de rest van de opties, al gedacht aan Tafellakens & Tafellopers of Vaatdoeken?

Vragen over keukentextiel van The One Towelling?

Wij willen jou vragen graag beantwoorden, Stuur een e mail of bel tijdens kantooruren naar ons en wij willen jou verder helpen in de keuze of bestelling!