The One Towelling Zero Twist

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

The One Towelling Zero Twist

De The One Towelling Zero Twist lijn

De The One Towelling Zero Twist lijn is een lijn die u zeker niet teleur zal stellen. De badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn zijn gemaakt van 100% gekamd katoen, en de kwaliteit van de The One Towelling Zero Twist lijn is uitstekend: 600 gr/m2. Door dat deze badhanddoeken gemaakt zijn van 100% katoen, kunt u genieten van heerlijke zachtheid. Deze zachtheid is dan gelukkig ook langdurig. Daarnaast hebben de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn een diamond zoom en hierdoor hebben deze badhanddoeken een luxe design gekregen. Verder zijn de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn gecertificeerd met Oeko-Tex. Oeko-Tex houdt in dat de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn geen schadelijke stoffen bevatten, hierdoor zijn de producten goed voor u en voor uw omgeving.

Kleuren en maten

Natuurlijk moeten uw badhanddoeken naast goede kwaliteit, ook de juiste maat en kleur hebben. Daarom worden de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn in twee verschillende maten verkocht: 70 bij 140 centimeter en 60 bij 110 centimeter. Altijd wel één maat van de The One Towelling Zero Twist lijn die u schikt. Natuurlijk is de kleur van uw nieuwe badhanddoek ook heel erg belangrijk. Daarom verkopen wij de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn in vier mooie, rustige kleurtjes:

  • Petrol
  • Zalmroze
  • Ivoor
  • Taupe

In simpele worden: de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn zijn door hun maten, kleuren, langdurige zachtheid en luxe design gewoon de perfecte badhanddoeken voor u! Bestel ze nu gelijk en geniet van alle voordelen.

Ons assortiment

Naast de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn verkopen wij nog vele andere badhanddoeken van vele andere merken. Al deze badhanddoeken zijn gemaakt van A-kwaliteit en zullen u één voor één verbazen door de zachtheid, kleur, maat en alle andere uitstekende kwaliteiten van de badhanddoeken. Heeft u liever een kleiner maatje? Bekijk dan onze pagina vol met handdoeken, deze handdoeken zijn net als al onze badhanddoeken, handdoeken die u zullen verbazen door al hun kwaliteiten en luxe. Naast badhanddoeken en handdoeken verkopen wij washandjes, hamam textiel, badjassen en keukentextiel. Ook hebben wij verschillende multi packs, geniet met behulp van deze multi packs van extreem veel voordeel. Hebben wij u al overgehaald?

Connect ons

Heeft u vragen over de badhanddoeken van de The One Towelling Zero Twist lijn of vanwege een van onze andere uitstekende producten? Bel dan elke werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur naar 085-04963350, e-mail naar info@textieltopper.eu, chat met Sofie via onze site, of bezoek ons kantoor/magazijn in Hilvarenbeek aan de Bukkumweg 24 N. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen en samen toveren wij een lach op uw gezicht.