The One Sporthanddoek 30x130 cm 450 gram Magenta (5 stuks)

-24%

Specificaties:

  • Merk: The One
  • Model:Sporthanddoek
  • Kwaliteit: 450 gr/m2
  • Materiaal: 100% terry-katoen
  • Kleur: Magenta
  • Afmeting: 30 x 130 cm
  • Extra kenmerken: Luxe afwerking en hoge kwaliteit van het borduurwerk
€ 29,75
€ 22,49

The One Sporthanddoek 450 gram Magenta (5 stuks)

Deze Sporthanddoek van The One Toweling is 30 x 130 cm groot en gemaakt van 100% terry-katoen. Deze stof zorgt ervoor dat het vocht snel en goed wordt opgenomen. Naast deze hoge absorptie heeft de sporthanddoek van The One nog een aantal extra kenmerken. Zo heeft de handdoek een luxe afwerking en een hoge kwaliteit van het borduurwerk.

De Sporthanddoek van The One is ook verkrijgbaar in volgende kleuren: zwart, donker blauw, wit, rood, blauw, antraciet, groen en turquoise.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.