Douchelakens 70 x 140

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

150 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

150 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchelakens

Douchelakens zijn eigenlijk wel onmisbaar voor elke badkamer. Zonder een douchelaken kan u zich niet afdrogen. Douchelakens zijn bijna hetzelfde als badlakens. Het verschil is dat badlakens meestal wat groter zijn dan lakens die in douche worden gebruikt. Douchelakens worden ook veelvoudig gebruikt in alle huishoudens. Ze zijn in alle soorten, maten en kleuren. Wist u bijvoorbeeld dat er elk jaar een speciale ‘Towel Day’ is? Deze wordt elke 25 mei gevierd ter ere van de auteur Douglas Adams. Hij schreef ooit een boek waarin werd beschreven dat douchelakens/handdoeken een van de nuttigste producten ter wereld zijn.

Heerlijk zachte douchelakens

De meeste douchelakens zijn van 100% katoen gemaakt. Om de lakens lekker zacht te maken zijn ze meestal heel zacht geweven. Dit zorgt voor de heerlijke zachtheid. Verder zijn de meeste douchelakens gemaakt van top kwaliteit katoen. Door het zachte katoen drogen de lakens erg snel op zodat ze weer snel opnieuw gebruikt kunnen worden. Vroeger kwam het katoen voornamelijk uit India. Tegenwoordig wordt overal ter wereld katoen verbouwd. Katoen is namelijk makkelijk te verbouwen.

Vele kleuren douchelakens

Douchelakens zijn ook in vele kleuren verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wel een geschikt douchelaken. De lakens zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar of zelfs met bepaalde figuren erop. U kunt het niet gek genoeg bedenken of het is er. Een douchelaken moeten ook geregeld vervangen worden. Met een versleten douchelaken kunt u zich niet fijn afdrogen en is ook niet goed voor uw huid. Douchelakens worden veelvoudig gebruikt in de badkamer, maar kunnen ook veel worden gebruikt bij het schoonmaken. Bijvoorbeeld tijdens het dweilen of met het afstoffen.

Douchelakens voor iedereen!

Bent u nog op zoek naar mooie douchelakens voor thuis of voor iemand anders. Kijk dan snel op textieltopper.eu. Hier is een ruim assortiment te vinden met scherp geprijsde lakens. De douchelakens van textieltopper.eu zijn van topkwaliteit. Bij bieden niet alleen lakens, maar ook handdoeken, theedoeken of washandjes. Iedereen vindt hier het geschikte textiel!