Clarysse douchelakens 70x140

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse 70x140

Bent u op zoek naar het beste Clarysse douchelaken 70x140? Voor een lage prijs van maar liefst € 9,95 heeft u al een Clarysse 70x140 handdoek bij Textieltopper.eu. Wij bieden namelijk de beste kwaliteit samen met de laagste prijs. Daarnaast zijn de Clarysse 70x140 douchelakens die wij aanbieden van 100% katoen. Met deze Clarysse 70x140 douchelakens bent u gegarandeerd van een goede douche ervaring.

Groot assortiment

De Clarysse 70x140 komt in vele verschillende kleuren en borduursels. Het vinden van de juiste Clarysse 70x140 douchelaken zal bij ons geen probleem zijn. Door ons grote assortiment van Clarysse producten kunnen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Zo heeft u een Clarysse douchelaken 70x140:

  • In meer dan 10 verschillende kleuren!
  • Van 100% katoen
  • Uit de Talis collectie
  • Uit de Pearl collectie
  • Uit de Elegance collectie

De duurzaamheid van een Clarysse douchelaken 70x140

U koopt niet alleen een Clarysse 70x140 handdoek, maar u helpt ook mee aan het milieu. Clarysse staat bekend om hun duurzame en fairtrade productie. Zo maken zij vanuit België de meest duurzame handdoeken van heel Europa. Dit doen zij met hoge kwaliteit technologie in hun weverijen. Deze twee waarden zijn heel belangrijk voor het bedrijf, waardoor ze deze ook toepassen binnen hun bedrijf. Ze verwarmen hun kantoren met eigen energie en hergebruiken 90% van hun afvalwater.

Meer Clarysse

Bent u overtuigd door de visie van het bedrijf van Clarysse, dan zijn er naast Clarysse 70x140 douchelakens nog genoeg andere Clarysse productlijnen. Door een goede band met Clarysse kunnen wij vanuit Textieltopper zoveel mogelijk producten aanbieden. Zo kunt u bij ons deze producten van Clarysse nog vinden:

De juiste service

Als u toch nog twijfelt over de Clarysse 70x140 douchelakens of u nog vragen heeft, kunt u ons makkelijk bereiken. Zo zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-0493350 en anders kunt u ons gerust een mail sturen via info@textieltopper.eu. Naast deze opties bieden we u ook de optie aan om ons te bereiken door middel van een chatfunctie op onze website. Al uw vragen beantwoord? Bestel dan snel uw Clarysse 70x140 douchelaken zodat u deze morgen al in huis hebt!