Clarysse gastendoekjes

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse gastendoekjes

Zijn het gastendoekjes die u zoekt? Dan kunt u bij Textieltopper.eu terecht voor Clarysse gastendoekjes! Bij ons heeft u voor € 1,95 kwaliteit gastendoekjes. De Clarysse gastendoekjes zijn gemaakt van 100% katoen. Dit komt ook terug in de kwaliteit die Clarysse aanbiedt. Clarysse is een bedrijf dat zich heel erg bezighoudt met zo duurzaam mogelijk produceren. Zo produceren zij het meest duurzaam van heel Europa en dat allemaal vanuit hun weverij in België. Naast dat ze bezig zijn met duurzaamheid, doen ze ook aan fairtrade productie.

De hoogste kwaliteit Clarysse gastendoekjes

De Clarysse gastendoekjes zijn een puur genot voor uw gasten. De gastendoekjes van Clarysse zijn gemaakt van 100% katoen en bieden u optimaal comfort. Het katoen wordt door middel van moderne technologie geweven, waardoor het nog steviger en duurzamer wordt. Deze gastendoekjes maken deel uit van ons brede assortiment Clarysse badtextiel. Het Clarysse badtextiel heeft een scherpe prijs en is van uitstekende kwaliteit. Het Clarysse badtextiel, en dus ook de Clarysse gastendoekjes, zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Hierdoor kunt u zelf u gewenste set samenstellen. Om het nog mooier te maken bieden wij ook voordeelpakketten aan. Hoe groter de set, hoe scherper de prijs.

De verschillende Clarysse gastendoekjes collecties

Onze Clarysse gastendoekjes zijn verkrijgbaar in de Mila, Talis en Florence collecties. Iedere collectie heeft haar eigen grammage katoen per vierkante meter. Zo hebben de gastendoekjes van de Mila collectie 400 gram katoen per m2, de gastendoekjes van de Talis collectie 500 gram katoen per m2 en de gastendoekjes van de Florence collectie 600 gram katoen per m2. De gastendoekjes van alle drie de collecties zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en aantallen. Zo is er genoeg keuze om de perfecte set samen te stellen.

In deze collectie zijn de gastendoekjes 30% dikker dan de gewone Clarysse gastendoekjes. Dit komt niet door speciale grondstoffen of iets dergelijks, maar gewoon door de goede technische innovatie die Clarysse heeft bedacht. Er wordt gewerkt met 100% katoenen draden, maar met een veel geavanceerdere machine. Zo voelen deze gastendoekjes nu nog zachter aan, zijn ze nog steeds heel luxueus en drogen ze sneller. Ideaal om je handen mee te drogen.. De Clarysse gastendoekjes zijn dus een echt musthave voor in de badkamer.

Alle soorten gastendoekjes

Als u toch niet overtuigd bent van de Clarysse gastendoekjes en het merk Clarysse zelf, dan bieden wij binnen Textieltopper.eu ook nog hoge kwaliteit gastendoekjes aan van andere topmerken. Zo bieden we ook Walra gastendoekjes aan. Het merk Walra is niet meer uit de woningtextiel- en huishoudwereld te denken. Het is een van de grootste merken die ook gebruikmaakt van 100% katoen. Ook voor The One Towelling gastendoekjes bent u bij ons aan het juiste adres. The One is een topmerk als het gaat om gastendoekjes. The One Towelling biedt dezelfde hoge kwaliteit aan als bijvoorbeeld Walra en Clarysse. Bent u eruit welk merk u wilt kopen? Bestel deze dan gelijk, zodat u deze snel in huis hebt!