Clarysse gastendoekjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

36 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

36 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Clarysse gastendoekjes

Zijn het gastendoekjes die u zoekt? Dan kunt u bij Textieltopper.eu terecht voor Clarysse gastendoekjes! Bij ons heeft u voor € 1,95 kwaliteit gastendoekjes. De Clarysse gastendoekjes zijn gemaakt van 100% katoen. Dit komt ook terug in de kwaliteit die Clarysse aanbiedt. Clarysse is een bedrijf dat zich heel erg bezighoudt met zo duurzaam mogelijk produceren. Zo produceren zij het meest duurzaam van heel Europa en dat allemaal vanuit hun weverij in België. Naast dat ze bezig zijn met duurzaamheid, doen ze ook aan fairtrade productie.

De hoogste kwaliteit Clarysse gastendoekjes

De Clarysse gastendoekjes zijn een puur genot voor uw gasten. De gastendoekjes zijn gemaakt van 100% katoen en bieden u optimaal comfort. Het katoen wordt door middel van moderne technologie geweven, waardoor het nog steviger en duurzamer wordt. Deze gastendoekjes maken deel uit van ons brede assortiment Clarysse badtextiel. Het Clarysse badtextiel heeft een scherpe prijs en is van uitstekende kwaliteit.

De Pearl collectie

Onze Clarysse gastendoekjes zijn ook verkrijgbaar in de Pearl collectie. In deze collectie zijn de gastendoekjes 30% dikker dan de gewone Clarysse gastendoekjes. Dit komt niet door speciale grondstoffen of iets dergelijks, maar gewoon door de goede technische innovatie die Clarysse heeft bedacht. Er wordt gewerkt met de 100% katoenen draden, maar met een veel geavanceerdere machine. Zo voelen deze gastendoekjes nu nog zachter aan, zijn ze nog steeds heel luxueus en drogen ze sneller.

Alle soorten gastendoekjes

Als u toch niet overtuigd bent van de Clarysse gastendoekjes en het merk Clarysse zelf, dan bieden wij binnen Textieltopper.eu ook nog hoge kwaliteit gastendoekjes aan van andere topmerken. Zo bieden we ook Walra gastendoekjes aan. Het merk Walra is niet meer uit de woningtextiel- en huishoudwereld te denken. Het is een van de grootste merken die ook gebruikmaakt van 100% katoen. Ook voor The One Towelling gastendoekjes bent u bij ons aan het juiste adres. The One is een topmerk als het gaat om gastendoekjes. The One Towelling biedt dezelfde hoge kwaliteit aan als bijvoorbeeld Walra en Clarysse. Bent u eruit welk merk u wilt kopen? Bestel deze dan gelijk, zodat u deze snel in huis hebt!