Theedoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

107 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

107 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Theedoeken

Bekijk hier ons ruime assortiment aan theedoeken. Theedoeken zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Een super simpel, maar handig hulpmiddel voor het afdrogen van de vaat. De theedoeken op Textieltopper.eu zijn van A-merken zoals Clarysse, Walra en The One Towelling en zijn van topkwaliteit. De theedoeken sets zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en printjes. De theedoeken zijn los verkrijgbaar maar ook te bestellen in theedoek sets. Dat allemaal tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Waar komt de naam theedoek vandaan?

Tegenwoordig worden theedoeken vaak gebruikt voor het afdrogen van de vaat. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in borden, glazen en bestek. Vroeger in de 18e en 19e eeuw deed men dit echter wel. De deftige vrouwen destijds dronken thee uit porseleinen theekopjes. De zogenaamde ‘theedoek’ werd alleen gebruikt voor het afdrogen van deze (porseleinen) theekopjes. Echter was daar een verfijnde doek voor nodig, anders was men bang dat de kopjes beschadigd zouden raken. Daar werd de theedoek voor uitgevonden. De ruwere doek werd gebruikt voor de overige glazen, daar had men dan de naam ‘glasdoek’ voor.

Theedoeken van Clarysse

De theedoeken sets van Clarysse zijn van A-kwaliteit. De theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen. De katoen is afkomstig uit het Noord-Afrikaans land Egypte en daarmee heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteedt aan het design van de theedoeken en de algemene afmetingen van deze keukenlinnen variëren rond de 50 x 70 cm. De theedoeken worden geweven in de weverij Jules Clarysse. De theedoeken van Clarysse zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, er zit er altijd wel een tussen die jou keuken afmaakt.

Theedoeken van Walra

Walra het merk dat voor echt goede kwaliteit gaat, in zachte kleuren beschikbaar vind de theedoek die bij jouw interieur past en maak de keuken helemaal af. de Theedoeken zijn ook verkrijgbaar in handige multipacks en sets, dan heb je een Theedoek en Keukendoek bij elkaar. Gegarandeerd bij elkaar passend en hebben een sierlijke uitstraling in jouw keuken.

The One Towelling Theedoeken

Beschikbaar in drie kleuren, zwart, Rood en Taupe. Kleuren die bij elke keuken passen, hem een echte blikvanger maken. The One Toweling Theedoeken zijn gemaakt van 100% Katoen en 500gr/m2 dat betekent dat deze gemaakt zijn van zeer goede materialen en water absorberen wat je verbaast, zal doen staan. Ook zijn The One Towelling Theedoeken te vinden in Multipacks meer voor minder wie wil dat nu niet? Of liever gewoon een Thee en Keukendoek set ook die heeft The One Towelling.

Bestel hier je theedoeken

Bestel je theedoeken snel en gemakkelijk op textieltopper.eu. Plaats het product in de winkelmand en de website leidt je automatisch door naar de betalingspagina. Naast een theedoek kun je nog veel meer textiel krijgen. Denk aan handdoeken, washandjes of badmatten. Bij textieltopper.eu heeft u gegarandeerd de hoogste kwaliteit theedoek, tegen de laagste prijs. De kleur blijft lang behouden zodat u vele vaten kunt afdrogen met dit fantastische product. Bestel uw theedoeken snel!