The One Towelling douchelakens 70x140

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

79 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

79 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

The One douchelaken

Een nieuw douchelaken nodig? Dan bent u bij Textieltopper.eu aan het juiste adres! Zo heeft u al een The One douchelaken voor € 7,29! Douchelakens van het merk The One Towelling zijn altijd van 100% katoen en hoge kwaliteit. Met een douchelaken van The One tovert u uw badkamer om in een luxueus hotel. Hierdoor zal er elke keer wanneer u heeft gedoucht een geheel nieuwe badervaring bij komen. The One Towelling wil met hun The One Towelling douchelaken 70x140 zoveel mogelijk comfort brengen bij hun klanten.

Bamboo collectie

Als u op zoek bent naar een douchelaken van The One, dan kunnen wij u de Bamboocollectie aanraden. De bamboocollectie is een reeks van The One douchelakens waar klimaat- en milieuvriendelijkheid op 1 staat. De douchelakens zijn gemaakt van 50% bamboe en 50% katoen, vandaar ook de naam. De douchelakens zijn extreem zacht en absorberen daarnaast ook nog meer water dan katoen. Deze handoeken breken bacteriën af en zijn extreem hygiënisch. Een kleine tip is wel om deze douchelakens op 30 graden te wassen. Als u kiest voor een The One douchelaken van de bamboocollectie kiest u dus voor een klimaat- en milieuvriendelijk douchelaken van hoge kwaliteit!

The One Towelling

De The One douchelakens komen in verschillende kleuren en maten. Door ons grote assortiment kunnen wij u voorzien van de juiste keuze die bij u past. Wij hebben namelijk een sterke band met het merk The One Towelling waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat u niet de verkeerde keuze maakt, want we willen niet dat u een slechte badervaring heeft. Het assortiment van The One douchelakens is zeer uitgebreid. Zo kunt u de keuze maken uit: