Keukendoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

31 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

31 Artikel(en)

De veelzijdige keukendoeken!

Iedereen huishouden heeft wel keukendoeken in huis. Keukendoeken zijn niet meer weg te denken uit alle huishoudens. Veel mensen vergeten wel eens hoe belangrijk een keukendoek kan zijn. Bijvoorbeeld bij het afdrogen van uw handen. U heeft vast wel eens meegemaakt dat u nergens een keukendoek kon vinden en daar stond met natte handen. Daarom hebben wij van textieltopper.eu een ruime keus aan keukendoeken, zodat u nooit meer met natte handen hoeft te staan. Ook kunnen de keukendoeken op textieltopper.eu voor veel andere activiteiten in en rond het huis worden gebruikt.

Verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende soorten en maten op het gebied van keukendoeken. In ons assortiment vindt u verschillende keukendoeken van het merk Clarysse. Het merk Clarysse zijn al jaren een begrip in textielbranche en staan daarom voor hun top kwaliteit. Daarnaast heeft Clarysse ook vele verschillende soorten kleuren keukendoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hippe kleur corail. Dit is een mooie rode lichte kleur. Ideaal voor iedere keuken. Van Clarysse hebben wij ook de volgende verschillende kleuren:

  • Blauw
  • Taupe
  • Ivoor
  • Beige
  • Groen
  • Roze

Voor iedereen is er wel een mooie kleur. Dus kies uw kleur die het beste bij u en uw keuken past!

Multifunctionele keukendoeken

Keukendoeken zijn erg multifunctioneel. Zo zijn de doeken ook makkelijk te gebruiken om bijvoorbeeld om bepaalde vloeistoffen op te ruimen zoals cola of thee. Maar ook om bijvoorbeeld als poetsdoek gebruiken bij het schoonmaken van uw huishouden. Doordat de keukendoeken op textieltopper.eu gemaakt zijn van 100% katoen nemen ze heel snel verschillende soorten vloeistof op. Ideaal dus voor ieder huishouden.

In ons assortiment zijn niet alleen keukendoeken te vinden, maar vindt u nog veel meer textiel. Neem ook even een kijkje bij onze handdoeken, washandjes en badjassen!