Clarysse washandjes

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse washandjes

Bent u op zoek naar de allerbeste kwaliteit washandjes? Dan zijn de Clarysse washandjes perfect voor u! Voor € 1,00 heeft u al een Clarysse washandje. Deze Clarysse washandjes zijn daarnaast van hoge kwaliteit die Textieltopper u kan aanbieden. Zoals de rest van de gehele Clarysse collectie zijn deze washandjes ook van 100% katoen. De reden dat u kiest voor de Clarysse washandjes is omdat Clarysse denkt aan de toekomst met hun duurzame en fairtrade productie.

Clarysse Talis collectie

Clarysse heeft verschillende collecties als het gaat om hun Clarysse washandjes. Zo hebben zij bijvoorbeeld de bekende Talis collectie. In de Talis collectie zijn de Clarysse washandjes gemaakt van 100% gekamd katoen. Voordat de washandjes worden gespind, worden de garen gekamd. Dit zorgt voor een extra zacht en soepel effect. Daarnaast verlengen deze gekamde garen ook de levensduur van de washandjes. Deze kwaliteit komt naar voren in de zwaardere collectie van washandjes. Naast de Talis collectie heeft Clarysse ook nog de volgende collecties:

  • Clarysse Mila collectie
  • Claryse Florence collectie

Clarysse Mila collectie & Clarysse Florence collectie

De washandjes van beide collecties zijn gemaakt van 100% katoen. Door deze stof vangen de washandjes makkelijk water op en drogen ze ook weer sneller. Ook voelen de washandjes lekker zacht aan, ideaal voor tijdens het wassen dus. Het grote verschil tussen deze twee collecties heeft te maken met de hoeveelheid katoen die in de washandjes verwerkt is. Zo hebben de washandjes van de Clarysse Mila collectie 400 gram katoen per vierkante meter en de washandjes van de Clarysse Florence collectie 76 gram katoen per vierkante meter. Beide washandjes voelen zacht aan, maar omdat er meer katoen in de washandjes van de Clarysse Mila collectie zit voelen deze ook net wat zachter aan dan de Clarysse Florence washandjes.

Alle soorten Clarysse washandjes

De Clarysse washandjes die wij verkopen komen in allemaal verschillende kleuren en maten. Hierdoor wordt de keuze voor u groter gemaakt. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u de perfecte washandjes kunt vinden die bij u passen! Ons Clarysse washandjes assortiment bestaat uit:

  • Washandjes in meer dan 10 verschillende kleuren!
  • Verschillende gewichten in gram per vierkante meter. Hoe hoger het aantal gram per vierkante meter, hoe hoger de kwaliteit van het washandje.
  • Voordeelpakketten van maar liefst 12 stuks
  • Maten van 16 x 22 cm tot 15 x 21 cm
  • Verschillende Clarysse washandjes collecties

Meer van Clarysse

Bent u overtuigd van het merk Clarysse? Krijgt u geen genoeg van de kwaliteit van de Clarysse washandjes? Of wilt u gewoon meer van hun producten kopen? Dan bieden wij bij Textieltopper.eu meer producten van het merk Clarysse. Zo bieden wij producten aan voor de badkamer zoals: Clarysse Badhanddoeken en Clarysse Gastendoekjes. Naast deze badartikelen van Clarysse bieden wij ook andere artikelen aan zoals Clarysse keukentextiel. Bent u geïnteresseerd in deze Clarysse washandjes? Bestel deze dan gelijk zodat u ze morgen al kunt gebruiken!