Walra handdoeken 60x110

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Walra handdoeken 60x110

Wilt u nieuwe handdoeken aanschaffen voor in uw badkamer? Dan bent u bij Textieltopper aan het juiste adres. In ons assortiment aan Walra handdoeken 60x110 heeft u altijd een ruime keuze. Walra levert altijd hoogwaardige kwaliteit handdoeken. Ze staan dan ook al sinds 1873 bekend om hun goede kwaliteit bed- en badtextiel. Sinds die tijd is het assortiment enorm gegroeid en het bedrijf ook. Walra handdoeken 60x110 staan bekend om hun kwaliteit, eenvoud, tijdloosheid, bereikbaarheid, herkenbaarheid en doordachtheid. De handdoeken hebben rustige tinten en hebben een goede kwaliteit waardoor ze een aanvulling zijn op elk interieur.

Ruim assortiment Walra handdoeken 60x110

Onze Walra baddoek is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Deze kleuren voor de Walra baddoek verschillen van roze tot blauw en van wit tot antraciet. Door de ruime keuze aan verschillende kleuren zijn er altijd wel Walra handdoeken 60x110 die bij jouw interieur passen. Tevens is het ook mogelijk om de Walra baddoek niet per stuk te kopen, maar per verpakking waarin er twee of zelfs zes zitten. Door deze combiverpakkingen te kopen bent u in verhouding minder geld kwijt per Walra baddoek.

Andere Walra handdoeken

Natuurlijk verkopen wij in ons assortiment niet alleen Walra handdoeken 60x110, maar ook verschillende andere maten. Zo verkopen wij ook de Walra handdoeken 50x100, die net ietsjes kleiner zijn dan de Walra handdoeken 60x110. Bedenk goed waar uw wensen liggen en welke handdoeken dus het beste bij u passen.

Andere merken handdoeken

Natuurlijk verkopen wij in ons assortiment niet alleen handdoeken van het merk Walra, maar ook van verschillende andere merken. Zo kunt u in ons assortiment verschillende soorten textiel vinden van The One Towelling en van het merk Clarysse. Natuurlijk dragen ook deze merken de uitstekende kwaliteit van het textiel dat wij u willen aanbieden. Daar hoeft u dus geen moment over te twijfelen!