Sneldrogende microvezel handdoek

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Sneldrogende microvezel handdoek

Op zoek naar sneldrogende microvezel handdoek? Dan bent u bij Textieltopper.eu aan het juiste adres. Wij hebben diverse sneldrogende microvezel handdoeken in verschillende maten. Zo is er altijd een geschikt sneldrogende microvezel handdoek voor u. De handdoeken zijn gemaakt van van polyamide en polyester. Dit zijn stoffen die er voor zorgen dat de handdoek super snel opdroogt.

Sneldrogende reishanddoek

De sneldrogende microvezel handdoek zijn daarom ook ideale reishanddoeken. De handdoeken zijn super licht van gewicht en ook sneldrogend. U kan ze daarom ook makkelijk uitwassen en laten drogen. Zo hoeft u nooit meerdere handdoeken mee te nemen. We hebben diverse maten. Waardoor u de sneldrogende microvezel handdoek ook als badlaken kunt gebruiken. Ideaal voor een dagje strand of zwembad op vakantie

Sneldrogende sporthanddoek

Naast dat de sneldrogende microvezel handdoek ideaal is voor reizen, is de handdoek ook ideaal als sporthanddoek. Doordat de handdoek snel droogt is goed te gebruiken voor het sporten. Daarnaast hebben de handdoeken ook de afmeting als sporthanddoek. Een multifunctionele handdoek tegen een lage prijs.