Seashell handdoeken

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Seashell

Seashell is een merk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben dit in elk product verwerkt, de kwaliteit is terug te vinden in de zwaarte van de stof, 500 gr/m2. Die geeft aan hoe zwaar de stof is en dat geeft weer aan met wat voor kwaliteit je te maken hebt met Seashell artikelen komt dat sowieso goed!

Seashell Washandjes

Binnen het assortiment van Seashell op Textieltopper.eu hebben wij ook kwalitatieve washandjes, gemaakt van 500gr/m2 dat betekent hoge kwaliteit voor een zachte prijs. Geniet van de Seashell washandjes die je overal voor in kan zetten, de washanden zijn goed om mee te wassen, schoon te maken en alle andere dingen die je doet met washandjes.

Seashell Handdoek 50 x 100

Van Seashell hebben wij ook handdoeken in de maat 50 x 100 gemaakt van 500 gr/m2 dus wederom van top kwaliteit. Beschikbaar in verschillende kleuren, zo heb je altijd wel de juiste handdoek voor in jouw badkamer. Geniet ook van de multipacks die wij aanbieden!

Seashell Handdoek 70 x 140

Ook voor de liefhebber die graag zichzelf verliest in de handdoek kan Seashell uitkomst bieden. De handdoeken 70 x 140 zijn uitermate geschikt als douchelaken, iets waar als je meer handdoek nodig hebt ideaal! Ook beschikbaar in multipacks!

Multipacks Seashell

Wij hebben ook multipacks voor washandjes, handdoeken 50 x 100 & handdoeken 70 x 140. dat is voordeel pakken, hoe groter je pakket hoe meer korting je krijgt. Wie wil dat nu niet, bestel snel de multipacks zodat je niets mist van de zeer goede kwaliteit van Seashell.

Contact Seashell

Heb je vragen over de producten van Seashell, schroom dan niet om contact op nemen met ons, je kan ons bereiken via de mail, de live chat en de telefonisch. Dan kom je contact met een collega van ons die je graag door je vragen heen helpt.