The One Towelling badlakens 100x180

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

The One badlaken

Heeft u nog geen The One badlaken?Dan kunt u deze bij Textieltopper.eu bestellen! Voor maar liefst € 11,99 heeft u al een The One badlaken. The One Towelling badlakens van 100x180 zijn allemaal gemaakt van 100% katoen, waardoor deze badlakens heel zacht aanvoelen. Wanneer u een The One badlaken bestelt weet u zeker dat elke badervaring een goede is! Deze handdoeken zijn groter dan normaal, waardoor u uzelf helemaal kan inpakken als u zich afdroogt. Hierdoor zal het afdrogen veel fijner en makkelijker zijn.

Deluxe collectie

De Deluxe versie van The One badlaken is een aparte collectie gemaakt door The One Towelling. The One Towelling badlaken 100x180 in de Deluxe collectie is gemaakt van 100% terry katoen. Dit zorgt voor een gladde en een luxueuze afwerking met hoge absorptie. Dat een The One badlaken van de Deluxe collectie een hoge absorptie heeft, komt door het terry katoen. Door dit katoen zijn de badlakens ook wat zwaarder dan normaal, maar dit weegt allemaal op tegen de hoge kwaliteit en het comfort dat deze handdoeken bieden.

Assortiment

Als u op zoek bent naar The One badlakens maar u niet weet of het perfecte badlaken er tussen zit voor uw badkamer, dan hebben wij genoeg aan te bieden voor u. Ons assortiment is zeer uitgebreid als het gaat om The One Towelling badlakens van 100x180. Zo bieden wij The One badlakens aan in meer dan 10 kleuren! Ook hebben we de Deluxe collectie van dit merk badlakens, die we in meerdere maten aanbieden. Verder is de prijs heel scherp tegen de kwaliteit die u krijgt bij het kopen van een van onze badlakens.

The One badlaken toch niet wat u zoekt?

Heeft u toch niet kunnen vinden wat u zoekt? Is een The One badlaken niet helemaal uw smaak? Dan hebben we nog genoeg andere producten van The One Towelling. Of een ander merk dat heel erg interessant is voor u is Clarysse. Het merk Clarysse staat voor milieuvriendelijk en fairtrade produceren. Als ander alternatief kunt u Walra of Byrklund bekijken. Zo heeft u genoeg keuze om uw badlaken te bestellen, zodat u deze snel in huis hebt!