Walra badlakens 100x180

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Walra badlakens 100 x 180

Walra biedt een ruim assortiment textiel aan van top kwaliteit. Het textiel is ontworpen van de beste materialen tegen een betaalbare prijs. Het assortiment wat Walra aanbiedt loopt erg uiteen en dit betekent dat er voor iedereen het juiste tussen zit.

In deze categorie bieden wij Walra badlakens aan van 100 x 180 cm. Deze Walra badlakens zijn erg groot en daarom perfect voor op het strand, maar kunnen ook goed als afdroogbadlaken gebruikt worden. In de Walra Badlaken 100 x 180 categorie staan verschillende modellen die wij aanbieden van het merk Walra. Zo hebben wij badlakens die voor 100% uit katoen bestaan, maar wij bieden ook hamamdoeken van 100% katoen aan. Een hamamdoek wordt vaak gebruikt voor aan het water en is een perfect formaat om mee op vakantie te nemen.

Naast de categorie Walra Badlaken bieden 100 x 180 cm bieden wij ook het formaat douchelaken van 70 x 140 cm aan. Deze is perfect om te hebben in de badkamer en is naar ieder gewenste kleur te verkrijgen. Naast het merk Walra bieden wij ook andere textiel merken aan, zoals The One en Clarysse. Op onze website bieden wij een ruim assortiment van deze merken aan.

Van de Walra badlakens bieden wij ook multipack voordeel aan. Dit betekent dat u voor een extra voordelige prijs meerdere Walra badlakens kunt bestellen. Bekijk het gehele aanbod multipack voordeel.

Heeft u vragen over de Walra badlakens 100 x 180 die wij aanbieden op de website? Neem dan contact op met onze klantservice. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur of stuur een e-mail naar info@textieltopper.eu.

Geniet van de Walra Badlakens!