Seashell washandjes

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Seashell washandjes

Seashell washand hebben wij in het assortiment bij textieltopper.nl dat is niet zo maar gekomen. Wij hebben goed gekeken naar de Washanden Seashell en zijn uiteindelijk uitgekomen op deze selectie, waarom omdat wij graag echt goede kwaliteit willen verkopen zodat je zodra je de webshop bekijkt ook er op kunt vertrouwen dat wij je geen troep verkopen. Door juist te letten op de kwaliteit kun je op het washandje van Seashell aan, tijdens het douchen, badderen of schoonmaken! De washanden zijn geschikt voor veel applicaties, dankzij de makkelijke gebruiksvorm ben je in staat om het te gebruiken zoals jij dat wilt.

500gram/m2 wat betekent het?

De Washandjes van Seashell zijn allemaal van 500 gram per vierkante meter de term heb je waarschijnlijk al wel eerder gezien, maar wat betekent het nu, simpel gezegd is het een mate van kwaliteit, hoe hoger de grammage per vierkante meter hoe zwaarder de stof en dus de kwaliteit. Deze vuist regel is ontzettend handig om snel verschillende stoffen te vergelijken. het gaat natuurlijk wel verder dan de zwaarte van de stof, er zit namelijk een wereld van verschil tussen katoen en bamboe, de weeftechniek en nog veel meer factoren die meehelpen bij het goed drogen, wassen of hoe goed het in staat is om de vorm vast te houden.

Multipacks Seashell Washandjes

De Seashell washandjes hebben wij ook in multipacks, dat betekent dat je in een keer meer washandjes besteld en daar krijg jij korting voor, handig als je, je badkamer opnieuw aan het inrichten bent of juist net uit huis bent gegaan. Wat de situatie ook is grootverpakkingen zijn fijn op te hebben zeker als het aankomt op producten die toch heel vaak gebruikt. Kies voor jezelf en koop groot!

Seashell Washandjes te combineren met…

In ons assortiment hebben wij natuurlijk niet alleen washanden van seashell maar ook handdoeken. Van dezelfde goede kwaliteit kun jij gerust de matchende handdoek vinden. Naar nog meer kwaliteit op zoek, bekijk dan eens het textiel van Walra, The One Toweling en/of Clarysse!

Contact op nemen over Seashell washandjes

Heb je vragen of opmerkingen over de seashell washandjes dan kun je bij onze klantenservice terecht. Wij zijn op drie manieren te bereiken, via de Live Chat, via de Mail en Via de telefoon, tijdens kantooruren neemt een collega de telefoon op en beantwoordt graag jouw vragen of opmerkingen over Seashell Washandjes.