Walra Soft Cotton Washandje 16 x 21 cm 550 gram Blue - 2 stuks

Specificaties:

  • Merk: Walra
  • Model: Washand
  • Kwaliteit: 550 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 16 x 21 cm
  • Kleur: Blue
€ 4,95

Walra Soft Cotton Washandje 16 x 21 cm 550 gram Blue

Deze mooie zacht blauwe Walra washand in de kleur Blue heeft een afmeting van 16 x 21 cm. De washand is van hotelkwaltiteit door zijn 550 grams kwaliteit. Deze washand bestaat bovendien uit 100% katoen. Deze kwaliteit garandeert een zachte fijne washand, die jaren meegaat. 

Het merk Walra staat bekend om zijn kwalitatieve hoogstaande producten die een must zijn in elk huishouden. 

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.