The One Towelling Hamamdoek Rood/Wit

-48%

Specificaties:

  • Merk: The One Towelling
  • Model: Hamam handdoek
  • Materiaal: 100% terry-katoen
  • Kleur: Rood/Wit
  • Afmeting: 90 x 180 cm
  • Extra kenmerken: Luxe afwerking en hoge kwaliteit van het borduurwerk
€ 24,95
€ 12,95

The One Hamam Handdoek 90x180cm Rood/Wit

Deze mooie en luxe afgewerkte hamamdoeken zijn onmisbaar in uw kast! De The One Hamamdoeken komen oorspronkelijk uit Turkijke en hebben het afgelopen jaar een flinke slag gemaakt hier in Nederland. Waar je ook op het strand kijkt, je ziet mensen met heerlijke hamamdoeken! De The One Hamam handdoeken zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook nog eens extra zacht voor uw huid! Dit komt de hamamdoeken gemaakt zijn van 100% terry-katoen en hebben hiermee een snelle absorberende werking. Naast de kleurencombinatie rood/wit zijn de The One Hamam handdoeken ook verkrijgbaar in de kleuren:

- Lichtgrijs/Wit
- Wit/Grijs
- Blauw/Wit
- Antraciet/Wit
- Oranje/Wit
- Fuchsia/Wit
- Geel/Wit
- Beige/Wit
- Lime/Wit
- Turquoise/Wit

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.