Strandlakens

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

44 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

44 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Strandlakens

The One Towelling strandlakens

De strandlakens van The One Towelling zijn de perfecte strandlakens voor u. De strandlakens zijn gemaakt van 100% gekamd katoen (600 gr/m2), waardoor de strandlakens al het vocht goed absorberen en ze heerlijk zacht zijn. Ze zijn zachter dan de gemiddelde strandlakens en gaanjarenlang mee. De strandlakens zorgen er daarnaast voor dat alle bacteriën afgebroken worden die ze opvangen. De The One Towelling strandlakens mogen gewassen worden op 30 graden. De strandlakens zijn in maar liefst acht kleuren te krijgen:

 • Zwart/Antraciet
 • Paars/Wit
 • Zwart/Wit
 • Blauw/Wit
 • Blauw/Goud
 • Bruin/Crème
 • Beige/Crème
 • Zalmroze/Wit

Altijd wel een kleurtje dat naar jouw wens is. De strandlakens hebben een afmeting van 90 centimeter bij 190 centimeter. Genoeg ruimte om te liggen dus!

Meer Textieltopper.eu

Naast de The One Towelling strandlakens verkopen wij nog vele andere producten in de The One Towelling lijn. Bijvoorbeeld onze uitstekende producten van Clarysse, Walra of By Walra. Al het textiel van deze vier merken is gemaakt van uitstekende materialen en gaat jarenlang mee. Geniet nu van ons ruime assortiment, onze snelle levering en uiteraard van het veilig online winkelen. Bent u geïnteresseerd in 1 specifiek product zoals handdoeken, washandjes of badhanddoeken. Kijk dan op onze pagina’s die gericht zijn op deze producten. Zo kunt u snel en makkelijk een keuze maken uit ons ruime assortiment.

Contact met ons

Wilt u contact met ons? Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 085-0493350, via e-mailadres info@texteltopper.eu of via onze site kunt u chatten met Sofie. Wilt u ons graag zien en spreken? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom op ons kantoor/magazijn aan de Bukkumweg 24N te Hilvarenbeek. Wij zullen u zo snel en goed mogelijk helpen met al uw klachten, opmerkingen en/of klachten. Wij van textieltopper.eu staan klaar voor u!