Hamam badjassen

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Ontspan met een heerlijke Hamam badjas

Houdt u van ontspannen en gaat u graag naar een sauna? Dan is een Hamam badjas echt iets voor u! Naast dat een hamam badjas gemakkelijk dient badjas voor in de sauna kan deze ook perfect gedragen worden als ochtendjas, duster of kamerjas. In het assortiment Hamam badjassen van Textieltopper vindt u hamam badjassen van The One Towelling, een hoogwaardig A-merk, dat gespecialiseerd is in textiel. Bekijk nu snel het aanbod en bestel vandaag nog uw hamam badjas.

Uitgebreid assortiment hamam badjassen

Bij textieltopper vindt u hamam badjassen in diverse kleuren zoals: blauw, lichtgrijs en beige. Elke hamam badjas is gemaakt van 100% terry-katoen en is voorzien van een mooi streepjes patroon. Bij de hamam badjassen zijn de maten samen gebundeld zou zijn de maten S/M, L/XL en XXL/XXXL. Door het aanbod van de uitbreide maten zit er altijd wel een hamam badjas voor u tussen.

Hamam badjassen én meer

Naast hamam badjassen heeft Textieltopper een uitgebreid assortiment aan textiel. Voor bij uw hamam badjas heeft textieltopper bijvoorbeeld ook een hamamdoek. Bent u opzoek naar heel iets anders? Geen probleem! Op onze website vindt u ook: handdoeken, badhanddoeken, washandjes, hammamdoeken, keukentextiel en nog véél meer!