The One Gastendoek Voordeelpakket 450 gram 30x30 cm Navy (5 stuks)

-13%

Specificaties:

  • Merk: The One Towelling
  • Model: Gasten handdoek
  • Kwaliteit: 450 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 30 x 30 cm
  • Kleur:Donker blauw
€ 7,95
€ 6,95

The One Gasten Handdoek 450 gram 30 x 30 cm Donker blauw (5 stuks)

Deze Gasten handdoek van The One Towelling betreft een gastendoek in de afmeting 30 x 30 cm. Deze donker blauwe gastdoek is gemaakt van 100% fijn terry-katoen en garandeert een hoge absorptie. Daarnaast garandeert The One Towelling een hoge kwaliteit borduurwerk. 

Deze The One Gasten Handdoek 30 x 30 is verkrijgbaar in twee kleuren. Bestel snel!.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.