Badlakens 100 x 180

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

39 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

39 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Badlaken

Het badlaken is een grote variant van de gewone handdoek. Een badlaken wordt vaak gebruikt voor het strand of zwembad. Hierbij wordt de badhanddoek gebruikt om op te liggen, zodat men niet op het gras of in het zand komt te liggen. Badlakens zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar op Textieltopper.eu. A-merken als Walra en Claryssa bieden u hoogstaande kwaliteitsproducten tegen een zeer goede prijs.

Welke trendy kleuren badlakens zijn in deze zomer?

Deze zomer is het wederom heel belangrijk dat u niet voor gek loopt met een niet zo leuk uitziende badlaken. Daarom helpen wij u met het geven van een aantal tips betreft de kleuren van uw badlaken. Net als in 2015 zijn de felle en hippe kleuren weer enorm in. Gelukkig heeft Textieltopper een ruim assortiment waar allerlei kleuren voorbij komen gevlogen. Dit zijn de toppers onder de kleuren deze zomer:

 • Geel
 • Groen
 • Rood
 • Blauw
 • Oranje
 • Roze
 • Badlaken gebruiken voor de hond

  Zoekt u een handig middel om uw hond af te drogen? Met een grote badlaken is dat probleem zo opgelost. U kunt het badlaken heel eenvoudig om de hond wikkelen en door te wrijven is uw hond zo droog.

  Daarnaast biedt Textieltopper alleen kwaliteit badlakens. De A-merken Clarysse en Walra staan bekend om hun kwaliteit en design. Met de badlakens van deze merken ben je verzekerd van comfort. Gebruik verstandig een donkere kleur badlaken voor uw hond. Zeker wanneer u de pootjes ermee afdroogt. Door eventuele zand- of modderresten kan uw handdoek anders snel verkleuren. Dat zou erg zonde zijn!

  Katoenen badlaken van Textieltopper.eu

  De badlakens van Textieltopper zijn er al van 6,95 euro en lopen op 39,95 euro. Het badlaken is voorzien van een hippe kleur of print. Daardoor bent u verzekerd van een kleur die u mooi vindt. Koop snel uw badlaken online bij Textieltopper.eu. Naast een enorm assortiment van badlakens heeft Textieltopper ook een enorme collectie andere textielproducten. Kijk ook eens bij onze Hammamdoeken, Keukendoeken of badmatten.