Zwarte washandjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Zwarte washandjes

Op deze pagina vindt u alle zwarte washandjes die wij aanbieden. De washandjes zwart die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% katoen en daarom zullen ze allemaal lekker zacht aanvoelen tijdens gebruik. Ideaal om jezelf mee te wassen of op te frissen. Naast dat ze zacht aan zullen voelen, zijn ze de washandjes van zeer goede kwaliteit. Dus bent u opzoek naar een zwart washandje dat zacht aanvoelt en ook nog is gemaakt van goede kwaliteit? Dan hebben wij die voor jou!

Assortiment zwarte washandjes

Ons assortiment zwarte washandjes bestaat uit drie verschillende merken, namelijk Clarysse, The One Towelling en Byrklund. Alle drie de merken staan bekend om hun goede kwaliteit en dankzij de scherpe prijs waar wij de washandjes zwart voor aanbieden hebben ze een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de hoeveelheid katoen dat gebruikt wordt in elk zwart washandje voelen ze ontzettend zacht aan. De washandjes zijn verkrijgbaar in verschillende setjes. Let er wel op dat dit per merk kan verschillen.

Service van Textieltopper.eu

Voor al uw textiel bent u op het juiste adres bij textieltopper.eu. Wij bieden u een ruim assortiment met de beste prijzen. Naast zwarte washandjes bieden wij ook een hele hoop andere producten aan. Zo bieden wij ook handdoeken, gastendoekjes, keukentextiel en nog veel meer aan. Neem gerust verder een kijkje op onze website! Mocht u nog vragen hebben over deze washandjes of andere producten, dan willen wij u daar natuurlijk graag mee helpen. U kunt hiervoor elke weekdag van 9 tot 5 contact opnemen via onze klantenservice. Dit is mogelijk via 085 - 049 33 50 of via info@textieltopper.eu.