Multipack voordeel keukentextiel

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Keukenhanddoeken nodig?

Toe aan nieuwe keukenhanddoeken? Neem dan nu een kijkje op TextielTopper.eu en schaf gelijk een keukenhanddoeken voordeelpakket aan vanaf € 11,95.

Is het weer zo ver? Al uw keukenhanddoeken zijn al lang in gebruik en beginnen vies, versleten, kapot te raken of zijn misschien wel kwijt, ontvoerd door de wasmachine of droger. Bestel dan nu veilig en snel uw nieuwe keukenhanddoeken op Textieltopper.eu. Textieltopper.eu biedt verschillende kleuren keukenhanddoeken aan, variërend van basic kleurtjes zoals wit tot lekker opvallend groen. Altijd een kleur die past bij uw inrichting. De keukenhanddoeken pakketten zijn te krijgen in pakketten van zes. Naast keukenhanddoeken bieden we ook theedoeken aan. Natuurlijk wel zo makkelijk alles in een keer aan te schaffen.

Keukenhanddoeken kwaliteit

De keukenhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en drogen hierdoor snel je handen af maar zijn tegelijkertijd wel lekker zacht. Door de leuke kleurtjes zijn ze niet alleen functioneel maar ook fijn om naar te kijken. Naast de keuken handdoeken bieden we ook theedoeken aan die passen bij de keukenhanddoeken. De theedoeken zijn leuk om naar te kijken en erg functioneel. Ze zijn gemaakt van Egyptisch katoen en drogen dus snel. Door de afmetingen, 50x70 cm, heeft u veel ruimte om alle afwas te drogen. Mocht u vragen hebben over de keuken handdoeken of de theedoeken, de levertijd, prijs, aantal? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

De klantenservice van TextielTopper.eu

Bij TextielTopper.eu staan wij u graag direct te woord, telefonisch of online. Iedere werkdag kunt u online chatten met Sofie, zij reageert direct met een antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u ons iedere werkdag bereiken op telefoonnummer 085-0493350. Verder is het ook mogelijk ons uw bericht en vragen te sturen naar info@Textieltopper.eu. Tevens bent u welkom op ons kantoor/magazijn aan Bukkumweg 24n in Hilvarenbeek. Bestel nu uw nieuwe keukenhanddoeken Textieltopper.eu en geniet van goede kwaliteit en onze fantastische service.

Bekijk hier ons complete assortiment van handdoeken sets!