The One Towelling Golf

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

The One Golf golfhanddoeken

De The One Golflijn

De The One Golflijn heeft speciale golfhanddoeken, deze golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% terry-katoen. De golfhanddoeken hebben een gewicht van 450 gr/m2. Door deze twee punten hebben de golfhanddoeken van de The One Golf lijn een hoge absorptie en zijn ze heerlijk en langdurig zacht. De golfhanddoeken hebben als extra een metalen oogje waardoor een karabijnhaak zit, hierdoor is de golfhanddoek van de The One Golflijn makkelijk op te hangen. Een karabijnhaak is een haak die door een sluiting makkelijk af te sluiten is. Doordat deze golfhanddoeken op te hangen zijn, drogen ze ook sneller. Wel zo fijn! De golfhanddoeken van de The One Golflijn hebben een standaardafmeting van 30/dertig centimeter bij 50/vijftig centimeter.

Kleurtjes van de regenboog

Natuurlijk snappen wij dat de kleur van uw nieuwe golfhanddoeken een erg belangrijke factor is, daarom worden de golfhanddoeken van de The One Golflijn aangeboden in maar liefst 8/acht verschillende, leuke kleurtjes. Hierdoor is er altijd wel een kleurtje dat aansluit bij uw wensen.

  • Antraciet
  • Donker Blauw
  • Blauw
  • Turquoise
  • Groen
  • Lime Groen
  • Rood
  • Magenta

Voordeelpakket

De golfhanddoeken van de The One Golflijn worden naast los ook in voordeelpakketten aangeboden. De voordeelpakketten bestaan uit 5/vijf golfhanddoeken. De golfhanddoeken in de voordeelpakketten zijn in dezelfde 8/acht kleuren aangeboden als de losse golfhanddoeken van de The One Golflijn. Zo bespaart u uw geld bij aankoop van uw nieuwe golfhanddoeken van de The One Golflijn.

Meer en contact

Naast de golfhanddoeken van de The One Golf lijn, bieden wij ook handdoeken aan van andere merken zoals Clarysse, Walra of By Walra. Heeft u graag een overzicht van alle producten per onderdeel? Bekijk dan onze pagina’s van handdoeken, washandjes, keukentextiel of badjassen. Al deze producten zijn net als de Golfhanddoeken van de The One Golflijn gemaakt van uitstekende materialen die u lang tevreden zullen houden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze golfhanddoek van de The One Golflijn of vanwege een ander product in ons ruime assortiment? Kom dan langs bij ons kantoor/magazijn in Hilvarenbeek, bel telefoonnummer 085-0493350, chat met Sofie op onze site of e-mail naar info@textieltopper.eu. Wij staan klaar voor u!