The One Bedding

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

The One Bedding

Kussen slopen, Hoeslaken en Dekbedovertrekken dat alles heeft The One Bedding te bieden. Jij kan gerust gaan slapen want jouw slaapkamer ziet er super uit! De The One Bedding wil door toffe effen en gestreepte patronen een rustige luxe uitstraling uitstralen, het gebruikt luxe materialen waardoor jij direct gelukkig wordt zodra je de stof voelt.

The One Bedding Oeko-Tex Gecertificeerd

The One Bedding is Oeko-Tex 100 Standaard gecertificeerd of terwijl het is door een strenge test geweest zelf strenger dan de huidige wetgeving, om te checken dat elk draad dat gebruikt wordt om de Kussenslopen, Hoeslakens en/of Dekbedovertrekken van The One Bedding zijn gecheckt op giftige of gevaarlijke stoffen. De stoffen zijn gecheckt onder strenge voorwaarden zodat jij goed en lekker kan slapen, wetende dat je goed ligt.

The One Bedding Kussenslopen

Gemaakt van Gekamd Satijn garandeert dat zodra jij je hoofd op het kussen legt dat je de kracht van zacht voelt. Het The One Bedding Kussensloop is beschikbaar in mooie effen kleuren zoals klassiek wit maar ook in meer avontuurlijke kleuren zoals Classic Gold of Indigo Blue. Je kan je niet alleen je bed, maar ook je kamer laten stralen. Bekijk de volledige Collectie van Kussenslopen die The One Bedding aanbiedt. Op zoek naar een kussen voor in de kussensloop bekijk dan ons assortiment aan kussens.

The One Bedding Hoeslakens

Hoeslakens van The One Bedding zijn er in verschillende maten en kleuren, ze zijn gemaakt van 100% Gekamd katoen Satijn wat betekent dat de hoeslakens heerlijk liggen, je merkt hoe zacht ze zijn zodra je ze voelt, ideaal om jezelf eens echt goed te laten genieten.

The One Bedding Hoelakens zijn beschikbaar in klassiek kleuren zoals Wit en Light Grey, maar ook in meer avontuurlijke kleuren zoals Gold of Indigo Blue. Ideaal om met je Kussen te laten matchen of juist een contrast aan te geven. De maten zijn 1-persoons (100x220 cm), 2-persoons (160x220 cm) en Lits-Jumeaux (200 x 220 cm). Kies de juiste uit en hij pas mooi om jou bed heen! Bekijk de volledige opties van The One Bedding Hoeslakens.

The One Bedding Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van The One Bedding, prachtige kleuren, ideale maten en van nature zacht, het ideale statement piece in jouw slaapkamer, maak jou slaap kamer helemaal af en maak hem mooi en uitgebreid. Bekijk alle Dekbedovertrekken van The One Bedding.

Heb je vragen over The One Bedding?

Wij hebben een Team klaar zitten die al jou vragen wil beantwoorden, wij zijn te bereiken via de volgende methodes, via de mail dan krijg je zo snel mogelijk antwoordt van een van onze collega’s. Ook zijn wij te telefonisch bereikbaar, ideaal dan krijg je een van onze medewerkers te spreken die jou verder kan helpen met welke vraag jij ook hebt.