The One Dekbedovertrek

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

The One Dekbedovertrek

Lekker kunnen slapen met The One Dekbedovertrek, zacht en verkrijgbaar in leuke gezellige kleuren. Maak je slaapkamer compleet met The One Dekbedovertrek.

The One Dekbedovertrek Oeko-Tex Gecertificeerd

Wat betekent dat de Dekbedovertrekken van The One Oeko-Tex gecertificeerd zijn?

Oeko-Tex betekent dat de stof en het materiaal getest zijn zodat er geen schadelijke stoffen in zitten. Het kenmerk is strenger dan de huidige wetgeving waardoor de Dekbedovertrekken van The One voldoen aan strenge eisen zonder op comfort in te hoeven leveren.

The One Dekbedovertrek Collectie

De collectie bevat een effen patroon gemaakt van 100% Gekamd Katoen Satijn, dit extra zachte materiaal valt mooi om je heen waardoor je lekker kan slapen 's Nachts. Ook in de Collectie Dekbedovertrek van The One is het gestreepte patroon gemaakt van 100% Gekamd Katoen. Nog steeds zeer zacht om heerlijk in weg te dromen. Een echte blikvanger en een prachtig plaatje op elk bed.

Jouw kamer upgraden met The One Dekbedovertrek

Wil jij lekker kunnen slapen? Hou je van een mooi strak dekbedovertrek dan is die van The One een ideale keuze, wij hebben hem in verschillende effen kleuren zoals Indigo Blue Gold, Taupe Cream, Dark Grey Light Grey en plum Mauve. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, 1-persoons, 2-persoons en Lits-Jumeaux (Extra breed 2-persoons dekbedovertrek). Ook hebben wij The One Dekbedovertrekken in gestreepte vorm in de kleuren Indigo Gold, Taupe Cream, Dark Grey Light Grey, Dark Grey Plum en Plum Mauve. Ook in de maten 1-persoons, 2-Persoons en Lits-Jumeaux (Extra breed 2-persoons dekbedovertrek) zo is er altijd wel een goede optie voor jou slaap kamer.

The One Dekbedovertrek, Check, Heb je nog handdoeken nodig?

Nu je bed helemaal af is, kan nagedacht worden over de overige kamers in het huis daar wil je natuurlijk ook goede spullen voor hebben denk aan zachte handdoeken van Walra of gasten handdoeken in de badkamer. Kom je net uit bed en je hoeft nog niet naar je werk dan is een badjas ideaal om de zondagochtend mee te beginnen. Net uit de douche dan zijn Badmatten lekker zodat je niet op de koude vloer hoeft af te drogen. Ook de Keuken hoeft niet kaal te blijven met mooi theedoeken of keukendoeken. Met sets ben je nog voordeliger uit.

Heb je nog vragen over The One Dekbedovertrekken?

Wij hebben onze medewerkers klaar zitten om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken via de mail en Telefonisch. Neem contact met ons op voor alle vragen over The One Dekbedovertrekken.